- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
válasz
jesszjessz #10390 üzenetére
Volt Ikea Markusom, szerintem elég korrekt szék (és még jól is néz ki). Abban az árkategóriában szerintem jó vétel. De nekem egy idő után nyomta a combomat zsibbadósan. De máshol nem olvastam még ilyen problémát, meg lehet venni ülőpárnát ha úgy van. A JÄRVFJÄLLET még annál is keményebb. Annyi a hátránya igen, hogy nem állítható a karfa, es nagyon kemény karfa felülete.
-
nanorambo
őstag
válasz
jesszjessz #10388 üzenetére
Az Emagra székeket még érdemes lehet megnézni. Múltkor próbáltam őket, egész korrektek voltak. Sokkal jobban testreszabhatóak, mint bármelyik ikea.
Vagy egy jóval magasabb kategória, (de így is olcsóbbak, mint a herman miller) a Haworth székek. Budán van bemutatótermük. SZemély szerint nekem jobban bejönnek, mint a herman millerek.
-
LLKobe
veterán
válasz
jesszjessz #10379 üzenetére
Ennyiért tartós és jó széket újonnan nem lehet kapni. Használtan már lehet lőni egy szép állapotú, tartós jó minőségű darabot. Viszont a megadott méretek már nem tartoznak az átlag kategóriába, nem tudok csak úgy mondani egyet.
Talán ez van a legközelebb a megadott árhoz, de legalább szép állapotú, jó minőségű, 120Kg-is hitelesítve, és a magas támla miatt jó magas embereknek is.
Hidd el sajnos nem túlzok mikor ezt mondom, újonnan ennyiért bármit vehetsz, de se túl kényelmes, se tartós nem lesz, és 1-2 éven belül újra ide fogsz íni hogy mit vegyél helyette.
Ha drága, akkor azt mondanám vegyél IKEA-ból egy széket, nem túl nagy szám egyik se, de 100k alatt vannak, legalább nem a fostalicska kategória, és ha ki is fingik, sok gari van rá.
Ma itthon 100e Ft-tal sajnos kitörölheti a hátsóját az ember, ez az igazság.
Most keresek a kislányomnak valami nem full fos fröccsöntött babaházat, ott indul hogy 100e -
nanorambo
őstag
válasz
jesszjessz #10372 üzenetére
Ha gamer szék, akkor szerintem is inkább a noble, secretlab vonal. Azok legalább minőségiek (attól eltekintve, hogy ki szereti a gamer szekeket, ki nem).
Azok alatt nagyon "kínai" minden. -
Lokids
addikt
válasz
jesszjessz #10372 üzenetére
Sajnos ennyiért az ilyen székeket nem nagyon szoktuk ajánlani. És tapasztalat sincs olyan sok velük.
-
jesszjessz
tag
válasz
jesszjessz #10364 üzenetére
Senki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest