- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesszjessz
tag
válasz
nanorambo #10391 üzenetére
A JÄRVFJÄLLET ezért szerintem el is engedem, a kemény ülő része miatt. Markusnál meg a deréktámasztó párnát emelték ki, hogy nem biztos, hogy jó helyen van, de mivel ki is lehet venni, ha nem lenne jó a gyári helye vagy túl kemény/puha lenne, így utólag veszek hozzá legfeljebb valamit, legalábbis ez az elképzelésem.
A karfa olyan szempontból nem gond, hogy nem asztalnál lesz használva, így maximum a keménységével lehet baj. -
jesszjessz
tag
válasz
LLKobe #10381 üzenetére
Használtat most kihagynám, lévén, hogy ajándékba lesz, bár ha van valami kifejezetten jó ajánlat, nem zárkózom el teljesen.
Ikeában nézelődtem, a Markus székről néztem pár review-t, negatívumnak a nem állítható derékpárnát (vagy minek nevezzem) hozták fel, illetve, hogy magasabb embereknek jó igazán, de ugye ez itt most nem számít. Ja, meg a nem állítható karfát.
Néztem még a JÄRVFJÄLLET széket, annál előnynek az állítható háttámaszt hozták fel, viszont többen is írták, hogy az ülő része sokkal rosszabb, mint a Markusnak.
Ezekről esetleg valami vélemény, tapasztalat? Előbbi 80 ezer jó magyar forint újonnan, utóbbi 100ezerèrt megy. -
jesszjessz
tag
válasz
Lokids #10376 üzenetére
Elfogadok bármilyen ajánlást, már ha arra érted, hogy ilyen gamer székeket nem szoktatok ajánlani, nem pedig magára az árra.
nanormabo: nézegettem a noblet, csak kicsit rosszul lennék, ha a 150ezres szék olyan lenne, mint ami itt linkelve is van. Mondjuk a 10ezresnél is.
Szóval ha ilyen árban van bármilyen ötlet, bármilyen kategóriában, azt szívesen fogadom. -
jesszjessz
tag
válasz
jesszjessz #10364 üzenetére
Senki?
-
jesszjessz
tag
Sziasztok!
Tesómat szeretném karácsony alkalmából egy új székkel meglepni és ehhez kérnék segítséget.
Magasság: kb. 185-190cm
Súly: kb. 110-120kg
Használat: nem mindennapi használatra lenne, inkább hétvégente vagy alkalmanként hét közbeni játékhoz, semmi home office vagy hasonló. Időtartamra változó, néha 2-3 óra, máskor 8-12 órát is eljátszik.
Kinézet: Nagyon nem számít, inkább legyen kényelmes, mint csilli-villi, de hulladék.
Rászánt összeg: nem nagyon vagyok eleresztve, szóval maximum egy 100ezer forintos határ van belőve.Olvasgattam vissza, de olyan árú székeket láttam, hogy az nem az én kategóriám, nem lettem előrébb.
Amiket én néztem:
-Corsair TC100 Relaxed
-Nitro Concepts S300
-Hardveraprón részletre láttam még Noblechair székeket, nem tudom azok mennyire jó üzletek.Vagy ilyen átlag játékos felhasználásra jobban járnék valami fotellal? Nem jutok dűlőre, remélem tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest