- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Headoff #11027 üzenetére
Ugyanaz mint a Liftor asztalok, aliexpresses gagyi cuccok dropshipmenttel, dragabban
Kbali: ultem az osszes letezo ikeasban kb, ismerem, probaltam a Matchspel-t is.
Szep dolog a kinezet de ha nyeklik nyaklik a gazkar pl, akkor azon a csini szovetszin nem fog segiteni. Hattamlaja kb nulla, derektamasz mint olyan nem letezik, a gazrugo karja keves allasban szabalyozhato, es azokban az allasokban is olyan mintha trabant sebvaltot rangatnal.
Ezert mondtam, tapasztalatbol, hogy hasonlo aron a gamer brandek vagy rebrandelt gamer szekek legalabb afemlab, gazrugo szintjen minosegibbek -
Kobe
veterán
válasz
Headoff #10961 üzenetére
Naluk mar voltam, azert is kerestem volna a logitech embodyt alternativ forrasbol mert nekem jobban bejott a szovete, a plusz rugozasa es szivacsolasa
en euroban 2234 eur vagy hufban a honlapon szereplo netto 687+afa ajanlatot kaptam
ami vicc egy official nemet HM bolt brutto 1800 eurojahoz kepest (plane nemet fizubol), de hat ez van ha mi vagyunk az eu legsikeresebb pannonpumaja, itt jol elunk es van penz lovera
cre8.cz nem szallit Mo-ra, veluk is beszeltem
-
Kobe
veterán
válasz
Headoff #10956 üzenetére
hát én uszkve 3 hete próbálom őket telefonon nyitvatartási időben elérni, emailre szintén nem válaszolnak. Ugye az europa design és a design office egy és ugyanaz a cég, a vicc hogy a 2 honlapon összesen megadott 4-5 vonalas telefonszámból csak 1 nincs kikapcsolva, azt emg nem veszik fel.....de még a központi raktáruk mobilszáma is "ezen a számon előfizető nem kapcsolható"-t mond be folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest