- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Ez hasznos amit írtál, utánanézek ezeknek.
Igazából annyira nem vagyok benne a szék dologban, csak felületesen nézelődtem, mert lassan aktuális lesz. De itt a topicban többnyire vagy Office Plaza van említve, vagy Herman Miller, nekem meg a kettő között kéne valami.Ha esetleg van pár tipp 150-300k között, ami jó ár-értékben van, akkor annak örülök. (bárki írhat). Akár márka, akár hely, ahol érdemes nézelődni.
Amúgy nem is az ár a lényeg, hanem a minőség. Annyit szeretnék, hogy ne lötyögjön, kotyogjon, nyikorogjon, nyekeregjen, ha beleülök, hanem legyen szép stabil masszív. Office plázásokkal ez a fő bajom. Ikeások meg nagyjából tudják ezt, legalábbis pár évig, csak kicsit kényelmetlenek.
Örök élet sem kell, ha mondjuk 200ezerért bír 5 évet, azzal teljesen elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest