- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz LLKobe #12055 üzenetére
Értem, hogy mit mondasz és valóban nincs szükség fejtámlára klasszik irodai munkában. De nekem elég sok 1+ órás meetingem van, ahol nagyon jó kicsit hátradönteni az ülést és pihentetni a fejem, amíg hallgatom a sok *****-t. Illetve munkaidő után is többnyire maradok a gép előtt, filmeket nézek meg ilyesmi, amikor szintén jól jön. Gyakorlatilag kb az idő felében ülök rendesen a székben dolgozva, a másik felében kicsit hátradöntve pihenek, szóval én tényleg kihasználom a fejtámlát.
Amúgy abban is egyetértek, hogy a fejtámlák 80%-a használhatatlan, annyira hátul vannak, hogy a fejet támasztva kb csak a plafont tudnám nézni. Vagy nem lehet normálisan beállítani, mert lötyög és kotyog.
Ez tényleg nagyon leszűkíti a a szóba jöhető kínálatot. Az OfficePlázás székek nagyon nagy része ezen esett ki. De pl a Deluzzonál meglepően jól működtek. Volt 3 fix fejtámlás is, ami elég kényelmes volt + az egyik állítható fejtámlást is nagyjából jól be lehetett lőni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest