Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h-yle

addikt

Üdv!

HO-ra kéne egy rendes szék. Gyakorlatilag a székemben élek, heti 4 nap HO, ami alsó hangon 8 óra, és utána adott esetben játék, egyéb szóval olyan 10 órákat ülök a székemben / nap átlagosan.

Onnan indultam, hogy OK, veszek egy JÓ széket még AKÁR 150k-t is kiadok rá. Ez volt pár hónapja... Most nyilván ott tartok hogy bassza meg mindenki ha 300 akkor 300, MAX 400, de e fölé tényleg nem mennék.

Rólam: férfi 175/80, jellemzően jó tartással ülök, van egy kis gerincferdülésem, derekam kicsit fáj (ezért is gondolkozom jó székben), viszonylag fit vagyok, de öregszem (38)
    Amiken gondolkozom:
    Fractal Refine - Not great, not terrible, viszont tetszik ahogy kinéz. (Igen tudom olyan vagyok mint egy 16 éves srác aki rámegy a jócsajra, akkor is ha nem lehet vele 2 percnél többet beszélni értelmesen, mert... tetszik :D) - 230k
    Haworth Fern - Kicsit vegyeseket hallok róla, van aki szerint a legjobb dolog a szeletelt kenyér óta, van aki meg ekézi, de a karfát mindenki problematizálta eddig (lötyögős) - 360k
    Steelcase Leap v2 - Ez kb a legjobb, viszont a keretből eléggé kilóg (már ha újban gondolkodom, erre is irányul a kérdés a végén), és annyira nem is teszik a design (ránézésre nem funkcióra) - Új Csillagos ég/Refurbished 250-350k
    HM Sayl - Tetszik is, állítólag jó is, "annyira" nem is drága... mi a csapda? - 300k körül

Fractal nyilván kuka, a másik kettő mellett, tudom, nem egy kategória, meg nem a szememnek veszek széket hanem a hátamnak/derekamnak. Elsősorban nem is a melyiket vegyem lenne a kérdés (persze az is kicsit) hanem a hol vegyem.

Főleg az érdekelne hogy refurbished HM/SC székeket honnan érdemes rendelni, mert találtam pár oldalt de nem akarok több hetes visszaküld megrendel loopokba keveredni.

Vannak jól bejáratott MO-ra szállító refurbish cégek? Igyekeztem keresni a fórumban oldalakat, de... feladtam, hátha valakinek megy "fejből" :)
    Van jó szék amit kihagytam? (Zody? Soji? Valami csoda dolog amiről nem tudok? Aeron egyszerűen nem tetszik, Embodyt meg úgyse tudom kifizetni, szóval mindegy)

Köszi,
    Gergő

Új hozzászólás Aktív témák