- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
tknof1871 #3206 üzenetére
Üdv!
A konyhai gép túl van a második garanciális javításon, visszakaptam. Már a pótolt garanciajeggyel adtam le, most azt is visszakaptam. Ismét komplett egységcsere volt.
Amikor megvettem Tefal T-fal International Guarantee logos/fejléces garanciajegyet kaptam. Az veszett el. Amivel pótolták az viszont nem Tefal T-fal-os, a webshop logoja/fejléce van rajta.
Ez vajon probléma? BTW ha külföldi javításhoz az eredeti kell, nem hiszem hogy valaha külföldön fogom szervizbe vinni.Jobban megnéztem a garanciális javítási kiadási elismervényeket, a Kisgép kft csinálta mindkét javítást. De az eredeti garanciajegyen a Groupe Seb Central-Europe Kereskedelmi Kft. volt megjelölve szerviznek és a Tefal oldalán is.
Ez is úgy működik mint a nagy építkezési/fejlesztési tenderek? Olyanok nyernek milliárdos üzleteket akinek nincs gépparkja, emberei, aztán majd a huszadik alvállalkozó végzi el a munkát? -
törölt tag
válasz
tknof1871 #3213 üzenetére
Nem tudom, ezt csak ők tudhatják. De garanciapapír ügyben egyedül velük volt eddig csak gondom nekem is, meg az ismerőseimnek is. Vagy nem is adnak, vagy csak kérésre adnak (néha még olyankor sem), vagy más sorozatszámot írnak rá, mint ami a terméken szerepel, stb., stb., stb.
-
-
törölt tag
válasz
tknof1871 #2840 üzenetére
Az az extra doboz plusz pénzért az, amit máshol ingyen adnak alapból. Tiszta röhej, hogy a PCX még az üres kartondobozért is plusz pénzt számít fel. Annyira az áraik sem jók, hogy esetleg arra hivatkozzanak, hogy olyan alacsony haszonkulccsal dolgoznak, hogy nem fér bele nekik rendelésenként egy 100 Ft-os kartondoboz. Éves szinten bruttó 4 milliárd Ft-os árbevételük van!
Én személy szerint még soha nem kértem extra csomagolást tőlük, mégsem sérült meg egyik alkatrészem sem. Ha látom, hogy sérült, eleve át sem veszem, de ilyenre még nem volt példa. Csomagbontáskor meg úgyis mindig videofelvételt készítek, mert hiányos csomag azért elő szokott fordulni (nem csak konkrétan náluk, de náluk is), szóval ha utólag kiderül hogy mégis valahogy megsérült, akkor én már védve vagyok, hogy nem nálam sérült meg, hanem már így érkezett. -
törölt tag
válasz
tknof1871 #2810 üzenetére
Nem a webshopba megy vissza az a papír, hanem a szállítást végző céghez. Ha nem akarod megadni a saját személyi igazolványod számát, írj be egy másik számot, aztán kész, senki nem foglalkozik vele. Egyébként meg igazad van, az égvilágon semmi közük nincs hozzá, korábban sem kérték sehol, mégsem állt meg a világ.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tknof1871 #2506 üzenetére
Elvileg árukeresőnél alapból kizárják a csalókat, vagy csak minimális ideig vannak fent. Olyat érdemes nézni, aminek jó az értékelése és sok értékelést kapott már. Igy is érdemes megnézni, hogy az értékelések közül a nagyon negatívaknál mit írnak, mert ha rendre ugyanazt, akkor valószínű, hogy a dolog az üzletpolitika része és nem csak egyedi eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Viccrovat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest