- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nyilván, de marad valamennyi a végére amikor kimondja a végösszeget. Plusz ugye a visszajárót és a tárcámat is el kell rakni miután fizettem.
Na mindegy, igazából csak az igénytelen és bunkó eladókat nem bírom. Én ha bármilyen munkát csinálok, akkor igyekszem a lehetőségekhez képest profi módon tenni, vagy nem teszem.
-
inf3rno
nagyúr
Ismerősöm cégénél sincs utánvét. Nem akarnak bajlódni vele, mert nem mindenki veszi át, és ráfizetős. Nekem is volt, hogy legénybúcsú volt, és teljesen kiment a fejemből a Foxpost, aztán lement a hétvége, hétfőn meg mennék a cuccért, akkor kapom az SMS-t, hogy már visszaküldték. :S Gondolom van egy rossz pontom a Bestmarktnál, ami szívás, mert szinte mindig tőlük rendelek az utóbbi években új alkatrészt, de ez van.
-
-
inf3rno
nagyúr
Kérte a diákom, amikor a jegyet vettem, azon rajta van, hogy levelező, Herend és Budapest. Nem olvasta el, hanem elég volt neki annyi, hogy megvan. Biztos tudhattam volna, hogy csak erre az útvonalra jó, de úgy gondoltam, hogy a diák az diák, országosan 50% kedvezményt ad, mint az előző nappali tagozatos diákom. Hát nem. De amúgy az egész ügyről az jött le, hogy látott egy vastag tárcát, mert én hülye elől hagytam, hogy be tudjam mutatni a diákot gyorsan, aztán gondolta, hogy lehúz. Utána pl felszállt valaki kutyával szájkosár nélkül, azt nem bírságolta, pedig ott is megtehette volna. Ez van, nem vagyok szimpi nekik.
Na mindenesetre ez így tényleg nem fogyasztóvédelmi ügy, szimplán csak geci a cég, de törvényesen az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest