- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
válasz
brownus #4342 üzenetére
Román állampolgárságú a szentem és OTT IS ÉL, aztán talán találkozozott 2x Magyarországon rendőrökkel.
De ebbe se vagyok biztos.Csak ide jár fröcsögni a kis egoista.
A neve is tükrözi az álláspontját, nem ?Én is találkoztam már pofátlan, genya orvosokkal többször is, még sem általánosítok hogy minden orvos genya.
-
dabadab
titán
válasz
brownus #2415 üzenetére
"mennyibe kerül egy töltény? 10-20 forint??"
A 9 mm-es brutto kisker ara ugy 60-70 Ft tajan lehet. Egyebkent tenyleg nem tudom, hogy mi van a rendorokkel, mindesetre a helyi loteren azota nem szabad nagykaliberu pisztollyal loni, miutan az ott gyakorlatozo rendoroknek sikerult kiloniuk onnan. Fogalmam sincs, hogy ezt a mutatvanyt hogyan hoztak ossze (ismerem a helyet), de az biztos, hogy vagy baromkodtak vagy nagyon felrement valami.
-
Reno7
senior tag
válasz
brownus #2415 üzenetére
Már nagyon régóta évről évre degenerálják a rendőrséget,mert valakinek ez érdekében áll,párt függetlenül.
Etnikum téma: Mivel az Európai Unió egyik alap pillére hogy nincs hátrányos megkülönböztetés,ezért egy nagy aduász minden EU-s országban az hogy "azé' igazoltat a rendőr mer más vagyok!",tehát ez a probléma nem hungaricum. Tehát egyhamar nem fog megoldódni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
brownus #2413 üzenetére
Kammer!
Én ebben a hónapban a lövészeten 16 (2x3, illetve 2x5) lőszert lőttem el! És minden hónapban kötelező jelleggel kell megjelennem. Sajnos ez is kevés, és valóban alulképzettek vagyunk, de ez amiatt van, hogy ha valaki élete első, sima körkörös (mindenki ismeri, céltábla, 10-es a legnagyobb, 10 lőszert lőhetsz, 60 ponttól megfelelt...) lövészeten nem tudja hozni a minimumot, akkor annak be lesz írva, hogy Mf (Megfelelt), és lép tovább a következő (pl. szituációs) lövészetre... De hogyan lehet elvárni valakitől, hogy jól lőjön egy szituációs, időre történő lövészeten, amikor a sima, időkorlát nélküli, körkörösön sem tudta hozni az átlagot...
Egyszerűbben fogalmazok: ha egy kisiskolás nem tanul meg elsőben írni-olvasni, hogyan lehet elvárni tőle, hogy később jól teljesítsen???
Egyébként az ügyeletesek a legviccesebbek, ismerek olyat, aki még soha nem volt lőni, pedig előtte (én 1999.) jött a céghez...
-
Snoop-y
veterán
válasz
brownus #2213 üzenetére
Elég érdekes a protokolláris hozzáállásod ezzel a minden férfit letegezek stílussal valamint te kérdezel rá egy hölgytől, hogy tegezheted e?
Amiket most elmondtál kb. az illemtankönyv első fejezetében van kiemelve mint nagyfokú udvariatlanság.
Ezzel nem minősítelek csak úgy látom a mai fiatalságnak merőben más fogalmai vannak az udvariasságról és az ahhoz tartozó kommunikációs szabályokról.
Tévedés ne essék én sem vagyok 60 éves de engem a szüleim eléggé megneveltek ilyen téren. Nem az dönti el, hogy egy felnőtt férfit letegezhetsz e ,hogy milyen idős vagy milyen szakmában tevékenykedik hanem az, hogy ismered e valamint felajánlotta e.
Udvariasnak nem csak a "kirakatban" ( rendezvényen vagy akárhol) kell lenni hanem a való életben. Ha én bemegyek egy boltba és egy 18 éves csitri áll a pult előtt én annak is kezét csókolommal köszönök. Szoktak is értetlenül vigyorogni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest