- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
fekeandras #3595 üzenetére
Ez a zsák meg a foltja esete.
-
Vertigo18
addikt
válasz
fekeandras #3595 üzenetére
igen, ez előfordulhat... vannak ilyenek is...
Az ilyet buktassátok le!
-
Vertigo18
addikt
válasz
fekeandras #3592 üzenetére
Az ittassal szemben is lehetett volna intézkedni, ha kicsit is tudjuk a jogszabályokat.
Megjegyezném ismételten, hogy a piros jelzésen való áthaladás objektív, tehát a rendőr csak elkezdi az intézkedést, meg se kell állítani, videófelvétel, és ennyi. Más eljárás nem lehet!!! Így nem igazán értem, hogy mit akartak, mivel nem helyszíni bírságolható a cselekmény...
Azt viszont még mindig nem értem, hogy mi oka van 2 rendőrnek azt hazudni, hogy valaki piroson ment át, amikor nem... Azt megértem, hogy a sofőr esetleg a büntetés elkerülése miatt választja ezt a kikerülési módot...
-
biggamer
veterán
válasz
fekeandras #3592 üzenetére
Azt hiszem nem az ittas ember miatt indult az intézkedés, innen fogva nincs miről beszélnünk.
Majd az eljárás eldönti a dolgot.Nem szállnék rá csak megkérném, hogy oltsa le a sofőr vagy a másik utas az illetőt.
Egyébként el tudom képzelni, hogy milyen hangnemben és milyen stílusban beszélt az illető az intézkedőkkel.
-
biggamer
veterán
válasz
fekeandras #3590 üzenetére
Kérdezzed már meg légyszíves a rendőr barátaidtól, hogy milyen intézkedni amikor egy ittas ember okoskodik meg pofázkodik.
És hogy a barátaid mennyire szokták ezt tolerálni ?Azt, hogy milyen jelzésen mentek át én nem tudhatom mert nem voltam ott.
Ha van róla felvétel akkor van, ha nincs akkor nincs.
Az eljárás során úgy is kiderül.Volt arról is szó, hogy azóta két tilosban való parkolásért kaptak csekket.
Gondolom arról is lesz felvétel / vagy nem /, ami megoldja a dolgot.
De gondolom azokat sem követték el. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
fekeandras #3582 üzenetére
Azért én is mesélhetnék micsoda pofátlanok manapság.
A válságra hivatkozva hőn szeretett kormányunk (Románia) új adónemet vezetett be. A látszatával hogy a kisválalkozások adókavarásait megcsapolja, lenyúzzák a hetedik rend bőrt is az emberről. 0 azaz nulla forgalommal hogy fizessek én adót? De hát én becsületes vagyok, kifizettem, hogy dögöljenenek meg. Megyek, s mondom megiszok egy-két sört a törzshelyen. Mire bent 4 zsaru, egyiket ismerem személyesen vígan iszogatnak (születésnapot ünnepeltek). Mondom annak amelyiket ismerem hogy most én álom a cehhet, s megmutatom neki a papírt hogy semmiért mennyit kellett fizessek, mire pofátlanul idevágja hogy fizethetnék többet is, mert nekik ennyi nem elég (hozzáteszem a legkisebb adó 500Euró/év 0 forgalommal, csakhogy megmaradjon a cég neve). SzJAt fizetek, nyereségadót lenyúzzák, TB meg minden más járulék, most hogy nulla forgalmas a cég így is fizetni, nem százalékot hanem fix összeget. Mellé még pofátlanul is odavágni hogy többet kellet volna, ennyit egy nap alatt isznak meg.
Hogy ********** minden költségvetésből élő ingyenélő
-
biggamer
veterán
válasz
Viszont a rendőröknek sem kell eltűrniük mindent, amit a " törvénytisztelő " állampolgárok a " demokrácia " hozadékának tartanak.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Semmivel sem vagyunk különbek, mint más... Ezzel tökéletesen egyet értek.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
fekeandras #3514 üzenetére
akkor kin/min?Amúgy ezt a büntetést csak én keveslem?
-
Vertigo18
addikt
válasz
fekeandras #3482 üzenetére
Mindegy, ez valóban kemény...
Azért kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk a fenti személy elkövet egy szabálysértést, és a rendőr figyelmeztetni kívánná, de a szankcionálás előtt elolvassa, vajon megmarad-e a legenyhébb büntetési tételnél...?
Az előző témához: annak semmi értelme, hogy a jól megszokott "utáljuk közösen a rendőröket" frázisokat puffogtatjuk...
Annak már több, hogy ha valami konkrét gondod van, akkor elmondod, mi meg megpróbálunk segíteni. Ha továbbra is megy a fikázás, akkor értelmét veszíti a topik, mert egyetlen egyenruhás sem jön be segíteni, mert hiába teszi, úgyis szidják. Én elfogadom a negatív kritikát, ha tettem valamit, de ne más miatt szidjanak. Persze nem biztos, hogy egyet értek, de ennek nem itt van a helye.
-
hossszú
őstag
válasz
fekeandras #3482 üzenetére
Biztosan nem normális.
Vajon a póló elejére is rá van irva? -
lúzer
veterán
válasz
fekeandras #3457 üzenetére
pontosan
nem én mondtam: Mo-n mint közbiztonság, olyan nincsa rendőrség meg az alom-alom-alom-alom-alom-alom pénzbehajtója
-
tolts.hu
őstag
válasz
fekeandras #2605 üzenetére
Valakinek fel kell jelentenie...
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #2604 üzenetére
A másik feltöltött videója is felér egy vallomással.
Speed, karika, fű...Egyszer jól beszív és jogsi nélkül lebombáz egy szeme jövő családot.
Az ilyennek nincsenek szülei?
Kezdetnek egy kurvanagy atyai pofon kéne mindhárom kis drogos hülyegyereknek, aztán bűntetőjogi felelőségre vonni mindet... -
Vertigo18
addikt
válasz
fekeandras #2588 üzenetére
Azért nézz egy kicsit alaposabban utána...
- Nem öreg fazon volt, akit megtámadtak, hanem tipikus kanc*ány...
- A két megtámadottnak alig keletkeztek sérülései, míg a támadónak életveszélyesek lettek (látszik abból, hogy a támadást elszenvedőket már tegnap hazaengedték)
- A támadó a cigányok állítása szerint (nah, nálam itt bukott ez az állítás) több alkalommal is hangoztatta a faluban, hogy Ő már részt vett az előző időkben végrehajtott romák elleni bűncselekményekben. Ilyenkor ezt is vizsgálni kell.Azzal meg tökéletesen egyet értek, hogy ha valaki ilyet tesz, bejön hozzám, megnyiszikül engem, meg a családomat, akkor az ha rajtam múlik, akkor nem megy ki az utcára többet. Aztán meg mosakodhatok, hogy ez átlépte-e a jogos védelem határait...
Egyébként akik amerikai példával vagdalkoznak ("ha bejött hozzám, megölhetem), azoknak üzenem, hogy ha kint valakit elvernek az utcán, és berángatják magukhoz, ott megölik (vagy már az utcán), ezek után meg bejelentik, hogy lakásukban valaki megtámadta őket... Ez problémát okoz ott is. És milyen furcsa, hogy ebben az esetben is lehet ilyesmire gyanakodni...
-
adalbert1
veterán
válasz
fekeandras #1880 üzenetére
Nekem tetszik...
Főleg ez:Ezzel együtt több jogot adnának az önvédelemre is, így a jövőben nem a megtámadottól várják, hogy mérlegelje a védekezés mértékét, hanem a támadótól, hogy vállalja a válaszcsapás kockázatát.
Más kérdés hogy ezt nagyon komolyan ki is kell dolgozni törvénymódosítás oldalon, hogy véletlen se maradjon benne semmilyen kiskapu (tegyük fel pistike megkéseli józsikát úgy hogy józsika meghal, pistikének nem 8cm-nél hosszabb pengéjű a kése és azt mondja hogy józsika támadott rá, szimpla önvédelem volt).Kérdés hogy az a 8 milliárd épp honnan fog hiányozni.
lúzer : na ja, a kényszermunkával én is egyetértek teljes mértékben (persze ítélet függő is lenne, ha valakit bevarrnak pár hónapra akkor azt csak ne dolgoztassuk már halálra).
-
lúzer
veterán
válasz
fekeandras #1880 üzenetére
+ kényszermunka kell
más világ lenne, ha a börtönben nem a tesúk várnák hanem kemény munka.
úgysincs elég autópálya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged