- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
CarajoEsp #5531 üzenetére
30 000 Ft a büntetés. Halasztást kérhetsz, hogy ne most, hanem később kelljen fizetni, de fizetni mindenképpen kell. Fellebbezésnek akkor van értelme, ha biztos vagy benne, hogy nem mentél ennyivel. Sem az nem mentesít, hogy ez az első ilyen eseted, sem az, hogy a többiek is ennyivel mentek.
-
biggamer
veterán
válasz
CarajoEsp #2216 üzenetére
Én 1984-ben szereztem meg a " A " és " B " kategóriára a jogsimat, gondolni sem mertem arra, hogy letegezzem az intézkedő rendőröket.
De nem tudom, miért is kellene letegezni őket, hisz hivatalos személyek.
Szerintem hivatalosabbak mint az orvosok vagy pl. az okmányirodában ülők.
És őket sem tegezzük.Vagy is én nem.
Ha az intézkedő megállít és magázva beszél hozzám mire én letegezem / mivel laza csávó vagyok a többiek elött / , akkor legyek akkor is laza amikor el kezd szívatni és ne sírjon a szám utána.
-
biggamer
veterán
válasz
CarajoEsp #2184 üzenetére
3 évet kapott a " fiatalember ".
Ha jól emlékszem 15öt akartak adni, de mivel még nem volt büntetve és " fiatal ", ezért mérsékelték ennyire.CarajoEsp
Az a baj, hogy a 65 évet is már csak kevés férfi éli meg, ha meg is éli mit kezdjen már akkor a szabadidejével meg az óriási nyugdíjával.Olvasom Seres Mária honlapját / ő kezdte el az aláírásgyűjtést a képviselők tiszteletdíjáról / a legutolsó bejegyzés, hogy a " tisztelt " honatyák nem akarják az EP választással egyben a népszavazást, pedíg így csak 5 millióba kerülne, külön meg 5 millárdba.
Persze csak húzzák az időt, addig is pumpálhatják magukhoz a mi pénzünket a semmiért.
Rohadt egy brigád, ha meglátom akármelyiket, már hányingerem van.Meg milyen kuss van a LUXUS adóról is.
A minimálbért meg akarják adóztatni, a 13. havi nyugdíjat és fizetést el akarják venni, de a luxus körülmények körül élőket nem akarják több tejelésre bírni.Hogy rohadjanak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest