- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
_BM_
senior tag
"Ennyi erovel barki le is kopheti oket, hiszen az is a velemenynyilvanitas egy formaja, amit turniuk kell."
Félreérted az állásfoglalást. A rendőrség, mint szervezet köteles tűrni a gyalázkodást, a rendőr, mint személy, nem. Ez azért van, mert a rendőrségnek nincsenek személyiségi jogai, ahogyan pölö a bankoknak sincs. Ezért mondhatod, hogy szemét rendőrség, tetves otépé, köcsög ügyészség.
-
tolts.hu
őstag
Azért nem teljesen így van: [link]
A felügyelői intézkedések
(3) Azt a személyt, aki személyazonosságát nem igazolja, annak megállapítására a legközelebbi rendőri szervhez a felügyelő előállíthatja. Ellenszegülés esetén az előállításhoz a Rendőrségről szóló törvény szerint a rendőrség segítségét kell kérni. A rendőrség megérkezéséig a felügyelő az érintett személyt feltartóztatja.
A felügyelő által használható kényszerítő eszközök
24. § (1) A felügyelő:
a) a jogszerű intézkedésével szembeni ellenállás megtörése érdekében testi erőt, könnygázszóró palackot,
b) súlyos sérüléssel fenyegető, vagy a személye ellen intézett támadás, illetőleg az életét, testi épségét közvetlenül fenyegető magatartás elhárítására, valamint vagyonvédelemre testi erőt, könnygázszóró palackot, valamint szájkosárral ellátott szolgálati kutyát (a továbbiakban együtt: kényszerítő eszköz) alkalmazhat.
-
tolts.hu
őstag
Én úgy látom elég régóta létezik ez, csak nem vettünk tudomást róla:
1999. évi LXIII. törvény
a közterület-felügyeletrőlA bilincs meg pisztolyhoz, légy nyugodt marad, a rendőrsuli!
Elő sem állíthat például, illetve ha bármilyen erőszakot kell alkalmazni, rendőrt kell hívnia. -
kételkedem
addikt
1999. évi LXIII. törvény a közterület-felügyeletről
15. § (1) A felügyelő feljelentés megtétele vagy egyéb jogszerű intézkedés céljából az érintettet személyazonosságának megállapítása érdekében igazoltathatja. A személyazonosság igazolására alkalmas minden olyan hatósági igazolvány, amely tartalmazza az érintett nevét, születési helyét és idejét, az állampolgárságát, valamint az arcfényképét és a saját kezű aláírását. A felügyelő az általa ismert vagy más jelenlévő, ismert személy közlését is elfogadhatja igazolásként.
(2) Az igazoltatás - az igazoltatás okának egyidejű közlésével - csak a személyazonosság megállapításához szükséges ideig tarthat. A személyazonosság megállapításáig az érintett feltartóztatható.
(3) Azt a személyt, aki személyazonosságát nem igazolja, annak megállapítására a legközelebbi rendőri szervhez a felügyelő előállíthatja. Ellenszegülés esetén az előállításhoz a Rendőrségről szóló törvény szerint a rendőrség segítségét kell kérni. A rendőrség megérkezéséig a felügyelő az érintett személyt feltartóztatja.
A legizgalmasabb számomra ez:
24. § (1) A felügyelő:
a) a jogszerű intézkedésével szembeni ellenállás megtörése érdekében testi erőt, könnygázszóró palackot,
b) súlyos sérüléssel fenyegető, vagy a személye ellen intézett támadás, illetőleg az életét, testi épségét közvetlenül fenyegető magatartás elhárítására, valamint vagyonvédelemre testi erőt, könnygázszóró palackot, valamint szájkosárral ellátott szolgálati kutyát (a továbbiakban együtt: kényszerítő eszköz)
Igazoltathat és még kényszerítő eszközt is alkalmazhat? A fene se gondolta volna!
-
zed1983
őstag
Hát igen én is erre gondoltam...
Csak először is látnom kell a rendőrségi jegyzőkönyvet, hogy tényleg folyik-e a nyomozás ebben az ügyben, mert lehet megpróbáltak úgymond finoman lerázni hogy megtették a feljelentést, közbe meg lehet nem is és hiába várom a 2 hónapot hogy lezárják, mert 2 hónap múlva hiába pattogok, azt mondják, hogy miért nem azonnal intézkedtem... -
csibor
addikt
Ha úgy veszem 38 év alatt ez a második dolog amit elhagyott,bár ez intézményen belül történt,nem kimondottan nyilvános helyen,én ezt érzem gázos helyzetnek.Munkahelyemen napi szinten kerül elő talált holmi mindig megtartjuk a következő évi nyitásik,ha van rá lehetőség kinyomozzuk a gazdáját.
-
csibor
addikt
Miért te még nem hibáztál?Én azon csodálkozom,amilyen nyomás van rajta csak ennyi hibát követett el.Aki megtalálta nem az 6 m lévő portán adta le,hanem hazavitte.Ha véletlenül meglesz aki eltette az hogy fog bánkódni amikor megköszönik neki amit idáig letettet az asztalra,azt kezdheti máshol a 0-ról.
-
csibor
addikt
Leült a wc-re és a papírtartóra tette a telefont,kb 10 percre rá leesett neki
,de addigra az egyik jövő reménysége már talán a pesti vonaton ült vele.Mai információ a biztonsági szolgálat is cseszik rá,tehát nem lesz meg.A saját hibájából letette,ami másnak megtetszett,és hazavitte.Csak a gond az ezt jó eséllyel meglehetne találni ,mégis mindenki sz@rik rá.
-
biggamer
veterán
Miért, a bírókat igen ???
Azt hiszem több rendőrt köptek eddig le mint bírót ... és fenyegettek meg halálosan és a családját is kiírtással.
Nem azt gondolom, h szép amit csinált / mert egy kalapáccsal kellene egyengetni a pofáját ... mélységesen elítélem amit csinált / csak az a szemét dolog, h a bíró is sok esetben úgy beszél a rendőrrel a tárgyaláson, mintha ő lenne a gyanúsított.
És a zsivány jelenlétében ... persze h vérszemet kapnak.
-
hucsikoi
senior tag
Azért érdekes,hogy Olaszországban, Finnországban vagy akár a szomszédos Szlovákiában nem bánnak ilyen kesztyűs kézzel velük, hanem nemes egyszerűséggel lelövik (teljes joggal) ezeket a férgeket.Itt miért nem ez nem Európa?Előbb utóbb a rendőrök is más munka után néznek,mert meg van kötve a kezük, szinte semmit sem tehetnek.Ezek a véglények meg egyre jobban elpofátlanodnak, mert tudják, hogy nem lehet bántani őket.
-
maláj
addikt
-
hucsikoi
senior tag
Ne menjen be engedély nélkül magánterületre! Ellenkező esetben számítson rá, hogy meglepetésben lesz része.
Mit mondanál akkor, ha egy száguldó motoros a magánterületeden halálra gázolná a gyermekedet?
Mindent lehet, csak akarni kell! Talán el kéne fogadni és fogadtatni, hogy a magántulajdon szent és sérthetetlen. -
hucsikoi
senior tag
Igen egy magánterületen.Mindenki csak ennyit mond, hogy nem így! Akkor hogyan? Mert ugye a magyar jogrend a betolakodó oldalán áll.(Természetesen tudom, hogy a volt kollégád nem ártó szándékkal ment oda.)Addig amíg ez így van ilyen esetek is előfordulnak.A hsz második részében írtad le a nagy igazságot! Nincs visszatartó erő.Viszont lásd be, hogy bárki elvesztené a türelmét, ha nap mint nap idegenek mászkálnának be a portájára és nem tehet ellene semmit.
Jól tudom, hogy ha piros lámpánál átsétálok a zebrán az is szabálysértés? Mert akkor is halálra gázolhatnak és az életemmel fizettem egy szabálysértésért plusz egy autós életét is tönkre tettem vele.Sajnos az élet ilyen. -
maláj
addikt
"A föld tulajdonosa a talajtól körülbelül hetven centiméternyi magasságban húzta ki a drótkötelet. Egy behajtani tilos és egy A4-es lapra írt figyelmeztető táblát is kihelyezett, a drót széleire sárga, nem fényvisszaverő anyagból készült szalagokat helyezett. Több tanú is elmondta, hogy ezt nem lehetett jól látni, főleg akkor, ha motorral közelítették meg."
tehát volt kint figyelmeztetés - más kérdés, hogy mennyire volt látható (és mindezt ki mondotta volt)
-
GabN73
addikt
vicces volt,előtte már követték őket,amint kiértek erre az útra,rendőr sunyiban utánnuk,villogó fel...Ezt jó látni,mostmár kellene valamit a médiával és a fejesekkel is,hogy keményebben fel lehessen lépni a cigók és a cigánybűnözés ellen.Falun / kisvárosokban nagyon sok kárt tesznek
Amúgy mikor lesz már újra fénykorában az ország?
Akár csak rendőrök terén...
-
runner 125
nagyúr
-
tolts.hu
őstag
Emberölés
166. § (1) Aki mást megöl, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha az emberölést
a) előre kitervelten,
b) nyereségvágyból vagy
c) más aljas indokból, illetőleg célból,
d) különös kegyetlenséggel,
e) hivatalos személy vagy külföldi hivatalos személy ellen, hivatalos eljárása alatt, illetőleg emiatt, közfeladatot ellátó személy ellen, e feladatának teljesítése során, továbbá a hivatalos, a külföldi hivatalos vagy a közfeladatot ellátó személy támogatására vagy védelmére kelt személy ellen,
f) több emberen,
g) sok ember életét veszélyeztetve,
h) különös visszaesőként,
i) tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen,
j) védekezésre képtelen személy sérelmére
- És még a fentiekhez hozzájönnek a közlekedési bűncselekmények, rongálás stb...
Van elég szépen a számláján az életfogyt.-hoz. -
runner 125
nagyúr
Jah.. de annyira tipikus az egész alkat, meg a megjelenés. Komolyan mondom az összes ilyet ki lehet szűrni, első látásra megmondja az ember, h ez sem a jár napi 8 órát dolgozni.
..gondolom gyanús volt a rendőröknek is, h igazoltatták. Remélem lesittelik egy 25-30 évre.
Amúgy meg csinálja a csikágót mint egy fürdősqrva... lol
-
Newyorker
addikt
Rendőrtisztet gyanúsítanak a bankrablással
Meg a másik!
-
dabadab
titán
"A ket esetnek messze semmi koze egymashoz szerintem."
Miért? A szerzői jogok megsértését is tiltja a törvény, annak is meglehetősen alacsony a felderítési rátája és ennél fogva az is eléggé elharapózott bizonyos körökben. Én nem látom azt a hatalmas különbséget.
szerk: a lincselés meg a bírósági eljárás között az a különbség, hogy igazából az előbbinél nincs igazán esély arra, hogy kiderüljön, hogy valaki ártatlan-e. Gondolom az "állatvédők" sem folytattak rendes bizonyítási eljárást, hanem hallomás alapján vertek.
philoxenia: nem, nekem is van egy olyan érzésem, hogy az ilyen kívánságoknak mindig van egy "kivéve a gyevi bírót" záradéka, vagyis ha valaki "határozottabb" rendőri fellépést kíván, akkor azt úgy gondolja, hogy mások ellen kell így fellépni, semmiképpen sem vele szemben, vele a rendőr legyen megértő és elnéző, vagy méginkább, összekacsintó.
-
dabadab
titán
"Az ilyenekkel mashogy nem lehet. Ki tudja mit lopott el meg aznap"
Igen, van rá esély arra, hogy mást is ellopott. Ahogy egyébként arra is van esély (méghozzá elég nagy), hogy tetszőleges PC tulajdonos törvénysértő módon jutott hozzá szoftverekhez. Szóval akkor szerinted az is elfogadható lenne, ha a rendőrök random tizenötéves gyerekeket vernének meg, mivel ki tudja, hogy mit torrentezett le aznap?...
Csak kérdezem.
samfisheR: lsd fent
A megélhetési bűnözés egyébként nem magyar specialitás, a világon mindenhol létező dolog.
szerk: az említett "állatvédőknek" meg rácsok mögött lenne a helyük, a lincselés, mint igazságszolgáltatási módszernek nincs helye egy normális országban (gondolom indoklásként elég csak megemlítenem az olaszliszkai esetet)
-
adalbert1
veterán
Mikor megállítottak még totál biztos voltam benne... Utána az intézkedés elbizonytalanított...
Így már azt mondanám, hogy 99%.Az esetleg lehetett hogy túl hamar veszem vissza és ők már csak azt látják hogy nem ég, de hogy nem indexelex olyan BIZTOS nem volt (ugyanis minek indexeljek kilométerekig, az index a mögöttem haladónak, a körforgalomban lévőknek, és a behajtani szándékozóknak szól, ők meg mind látták). Szóval én még mindig úgy érzem, hogy itt kőkeményen én vagyok az áldozat, és ez nem is fog megváltozni.
-
adalbert1
veterán
Alapvetően semmi bajom ezzel. Sőt mint az írásod végéből kiderül, Te is nagyon jól tudod, hogy a speciális esetekkel van a bajom. Tehát mikor tegyük fel nincs meg a kvóta, de a csóró nagypapit/átlag kisembert vágják meg valami mondvacsinált indokkal 20k-ra (mert mint kiderült úgyse tudnak mit tenni). Persze ez egy fiktív, elképzelt eset, de most mondja valaki azt, hogy Magyarországon elképzelhetetlen?
-
adalbert1
veterán
Mivel aláírtam a helyszíni bírságot, így nem...
Mivel aláírtam, így már teljesen mindegy, hogy kint volt-e vagy nem. Szerintem kint volt, de mivel ketten is úgy látták hogy nem, és nincs kedvem a munkahelyemtől 180 kilométerre járkálni ilyen f*szság miatt, így NEM volt kint, és inkább benyelem a 3k-t. -
adalbert1
veterán
Persze, be fogom... Csak az érdekelt volna, hogy ha nem fogadom el, és feljelentenek, akkor mi az eljárás, illetve mire lehet számítani? Ha ők is csak szóban tudják bizonyítani, akkor gondolom a két intézkedő közeg szava erősebb mint egy állampolgáré. De ha ketten vagyunk, akkor már gondolom nem játsszák meg a dolgot...
Visszaolvasva a topicot meg egyet értek Kalandor véleményével maximálisan. Tisztelem és becsülöm aki a közbiztonság jobbá tételén, az emberek érdekében dolgozik, de az ilyen felesleges körök annyira, de annyira nem kellenének...
szerk.:
Vertigo18: nem egy nagy összeget, 3k-t... Viszont ha azt nézem hogy állam bácsi egy pillanat alatt bekaszálja az adózott jövedelmem 1 napra eső részét egy olyan dolog miatt, aminél sokkal nagyobb problémák vannak az országban amiket meg kellene oldani... Na akkor dühít a dolog... Többet erről nem írok, mert az már erősen politika lenne, a szokásosan lefutott körökkel.
A videofelvétel az én esetemben is bizonyító értékű lehet? Tehát ha én készítem (mondjuk kamera az autóban, ami veszi a műszerfalat, de az útból is látszik belőle)? -
adalbert1
veterán
Állítólag nem indexeltem kifelé körforgalomból... Habár mivel elismertem, ez már inkább tény (még akkor is ha szerintem nem így történt).
szerk.: azért nem akartam elfogadni, mert mindig indexelek, sőt ha barátnőmet bárki megkérdezné, kb. megmondhatná hogy állandóan köpködöm aki nem...
-
törölt tag
Már egyszer mondtam, nem az én büntim és nem is én vezettem, és nem is ez a lényeg. Ha az enyém lenne nem kérdezősködnék itt.
A lényeg hogy ez így ebben a formában baromság ami a fényképeken van.
Próbáld meg megmagyarázni hogy hogy jönnek ki ezek az értékek.Asszem van egy kis gond a felfogásoddal, eleget aludtál mostanában?
Hogyan is mér a lézeres cucc szerinted? -
törölt tag
Nem jól érted!
Az elsőnél 70, a másodiknál 71, harmadiknál 72.
De ez hülyeség! Mondom két másodpercenként fényképezett, 48, 90, és 120méternél.
Csak akkor jöhet ki a 72Km/h ha a 120 méteres távot átlagolod.
Máskülönben mi értelme háromszor fényképezni? Az bárhogy is nézzük négy szakasz.
Ráadásúl az elsőben a legnagyobb a sebesség.
Illetve még egy lehetőség, ha a második szakaszon a 48-90méterig mért 75,6Km/h-ból levönunk 3-at, mint lehetséges pontatlanságot, és a tizedes értéket figyelmen kívűl hagyjuk.
De akkor nincs magyarázat az első fényképen lévő mérésre, ami elvileg az első 48méteren történt. -
zolisx4
őstag
Úgy Írom hogy régen nem kellet engedély ahhoz ha tolod tehát ha tudtad hogy ott a rendőr akkor leszáltál és eltolhattad mert kerékpárnak minősült ,bevett gyakorlat volt hogy ha valaki ittasan tolta a kerékpárját vagy a SM motorját meg büntették ,a 80 években mikor oda kertültem mindenkinek lenni kellett bizonyos időt az utcán , ha ilyen volt a kolléga még le is vert neki 2 sallert és örült hogy megúszta 2 pofonnal .
philoxenia
Igen pedálos volt ugy kellett betekerni , de könnyen indult kompresszió hiánya nem volt csekélynekem sokáig megvolt mert egyből nagy motorra váltottam amit az első úton teljesen össze is törtem méghozzá MZ Trophy 125 cm3 tudod melyik az aminek nem fordult a lámpája ,na nálam is ez volt a gond soha nem felejtem el, oda értem a kanyarhoz kanyarodok a lámpa meg nem fordult akkor jött a kormány kapkodás és perec
-
törölt tag
Köszi, akkor jól gondoltam.
Van egy kis anomália a képeken(amiket egyébként nem én kaptam).
A képek két másodpercenként készűltek, mindkét óra szerint, a másik fent a bal oldalt(a kettő között 9perc 10másodpec eltérés van, de ez lényegtelen)
Három kép adatai:
1. Vp=70Km/h D=48m d=0,1m
2. Vp=71Km/h D=90m d=0.2m
3. Vp=72Km/h D=120m d=0.3mAz első és a második kép között 42métert tett meg két másodperc alatt, az 21m/s=75,6Km/h
A második és a harmadik kép között 30métert tett meg szintén két másodperc alatt az 15m/s=54Km/h
Ha esetleg átlagolás lenne, akkor első és a harmadik kép között 72méter van 4sec alatt, az 18m/s=64,8Km/hHa valamit nem jól látok szóljatok, de valahogy valami nem mér pontosan.
Ezek hiteleített műszerek? -
DdavidHero89
csendes tag
Ez a skill, ha abból indulunk ki, hogy ebben az országban az van megbecsülve aki lop, csal hazudik és tróger. Akkor ezek a srácok is a csak a politikusaink által diktált trendet követik!
De a gumi kajak veszélyes és nem játék!
Anno nagyfather Ladájával ralliztunk száraz úton slick gumikkal
-
kételkedem
addikt
Nem mentem ki megnézni, mennyire kopott. Az ablakból csak azt lehetett látni, hogy nem tükörradiál. A sráccal ütközésig tekertették a kormányt és mind a négyen megvizsgálták a szóban forgó abroncsot.
Azzal természetesen egyet értek, ha simára kopott gumikkal közlekedik valaki, akkor szedjék le a rendszámot, mert az tényleg nem a forgalomba való! -
kételkedem
addikt
Az előttünk levő parkolóban igazoltatnak a rendőrök. Zászlós a pk, főtörzs, őrmester és rendészeti szakközépiskolás a komplett csapat. Az utca egyirányú, 2m széles nehezítve 4(!) derékszögű kanyarral. Optimális hely az ellenőrzésre.
Most büntettek meg egy kb 20 éves srácot. Az összes papírja rendben, biztonsági öv bekapcsolva. A rendőrök addig köröztek, míg kiszúrták, hogy a jobb első abroncs kopott. Nem figyelmeztetést kapott, hanem csekket. Mikor megállították a kocsit, már akkor látszott, hogy csekk nélkül nem fogják tovább engedni. A törvényt és a szabályokat be kell tartani, de ez már a ló túloldala! Érdekes lenne, ha a városban minden autósnak csekket adnának, akinek kopott az egyik gumija!
-
zolisx4
őstag
Amit irtam az az elmélet igy kéne neki lenni .
Sajnos nem igy van ,vannak olyan rendőrök akik ha nem volna muszáj földre sem lépne ,finoman fogalmazva ,de ugye nem vagyunk egyformák ,azért egyre nehezebb feltételek vannak hogy valaki rendőr legyen lassan azért ,kiszűrödnek a nem oda való emberek ,. -
zolisx4
őstag
Ez úgy van hogy a kutyák általában több féle képzésben részesül úgy mint a vezetőjük ,ez az általános,őket látni néha a tv ben tömegoszlatás és hasonló .
És vannak a speciálisan képzett kutyák akik egy gazdásak ,és ök kerülnek a vezetőjükhöz,és együtt is vannak ,.őket nem látni csak nagyon ritkán ,
Rákos lett a veséjeJó képek igen az egy PA ha jó látom van még Parabellum is
-
zolisx4
őstag
A több kutyám is volt, pontosan 9 db ,általában 8 év egy kutya szolgálati ideje de azért 1-2 évvel eltolódhat oda vissza ,mikor finoman fogalmazva nyugdíjaznak egy kutyát elég szomorú sors vár rá, általában az elaltatás mivel pénzbe kerül a tartásuk ,vagy tenyésztésre megmarad de ez nagyon ritka ,rokonság haverok , vitték el bizonyos összegért én elhoztam haza a kutyám sajnos 2 hónapja elpusztult
De ha még a kutya aktiv marad a vezetője már nem, az elmegy akkor a kutya új gazdát kap.
-
Vertigo18
addikt
Azért azt még mindig nem látom tisztán, hogy te hogyan képzeled el azt, hogy hatvan évesen szaladjon a rendőr a fiatal suhanc után (járókerettel), aztán, ha utol is éri, akkor meg küzdjön meg vele, ha ellenáll?
Ezt hogyan oldanád meg? Ugyanis nálad nem lenne nyugdíjkedvezmény...
Egyébként tetszik, amiket írtál, vannak benne jó gondolatok...
-
zolisx4
őstag
Még szerencsések hogy megkapják .
A fegyverekről sokat lehet beszélni főleg aki sokat foglalkozik velük ,és azért vannak már nagyon szép fegyverek ,Heckler & Koch az egy nagyon jó fegyver ök találták ki a sokszögletes huzagolást ha jól tudom de nem biztos , a kutyákhoz jobban értek , -
zolisx4
őstag
Nem haragszom,
Nem hiszem én sem hogy azért menne most valaki rendőrnek, vagy hasonló testülethez hogy korai nyugdíjba mehessen mert nem igazán tudni mi lesz , de ez politika.
Mióta nem hordok egyenruhát ,igaz én nem a megszokottat hordtam de az mindegy ,
nekem is volt rossz tapasztalatom, pont az miatt amit leírtál . -
zolisx4
őstag
Aki most azért megy rendőrnek hogy hamar nyugdíjas évet töltheti, az 3 évnél tovább nem bírja ,,,mint ahogy le is Írtad nem lesz jó rendőr ,,, ehhez elhivatottság kell hogy valaki sok sok évet lehúzzon.
Ez az egyik, a másik a politikai oldala, amit nem merek leírni, hogy ugye mi a terv.DdavidHero89
Ezt jól meg mondtad, nagyon sokba került, de mikor tőlünk vonták a pénzt 25 éven keresztül az nem számít, az a pénz hol van??az nem számit csak az aki most nem rég elgurult nyugdíjba -
sajnos a rendőrök mostanság nem ilyen szempontok alapján lesznek azzá!
amennyire én átlátom, a legtöbb rendőr olyan megyékből kerül ki, ahol nagy a munkanélküliség (borsod, szabolcs...stb), és az vélhetően nem jelent jót, ha csak olyanok jelentkeznek, akik kiszakadásra kényszerülnek a lakhelyükről, mert ott nem találnak munkát... ha normális lenne a fizetés, és jobbak a körülmények, akkor talán válogatni is jobban lehetne a jelentkezők között...DdavidHero89; már nem az utolsó év számít!
-
philoxenia
MODERÁTOR
A hivatásszerűen rendőrnek készülő sem feltétlenül jobb megoldás, esetleg aki azért akar rendőr lenni, hogy "hatalma" legyen...stb.. Minden pályán/munkahelyen szempont az anyagiak is, ezenkívül itt azért jobban is elkophat az ember, mondjuk 60 évesen már nem könnyű ilyen helyen helyt állni, igaz, húsz évesen sem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest