- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
D1Rect #55738 üzenetére
Nekem továbbra sem jó böngészőben, nem hoz semmit a linked.
Csak azt akartam mondani hogy nem tudom mennyiért dobálják a Moss book 2-t, én egy 30%-os kupont nyomtam el rá mikor még 30 dollár volt és simán megérte úgy is az árát. Azóta levitték 20 dollárra meg akció is van rá, az tuti megéri ha 25% feletti (az alatt is megérné de akkor inkább dobok rá reflinket). Az egy ülős játék, tökéletes VR kezdőknek! -
a2d2
addikt
válasz
D1Rect #55738 üzenetére
Red Matter 1 - szép és jó, laza feladványfejtős, lövöldözés sincs benne.
Red Matter 2 - még szebb, még jobb, lövöldözni is kell. Ezt most kezdtem csak el.
RE 4 - Majd írd meg milyen, érdekel majd engem is később.
Superhot VR - jópofa de nagyon rövid, szerintem nem éri meg az árát.
After the Fall - csak Steamen van meg, letelepítettem de még nem próbáltam ki
I Expect you to Die - Első résszel játszottunk gyerekekkel kicsit, jópofa volt, de aztán gépet cseréltem és nem telepítettem újra (Steamen van csak meg sajnos)
Vader Immortal - Fél óra 1-1 rész! Viszont az nagyon szépen meg volt csinálva anno. Szerintem viszont nem kapott ez már Quest 3 updatet. A harmadik résznél el lehet még szórakozni az arénában de ennyi. A három rész nem ér annyit mint egy Red Matter, de mondjuk 15 dollárért jó lehet a csomag.
Én most behúztam Red Matter 2-t, Call of the Sea-t és Into the Radius-t. -
-
gulasoft
őstag
válasz
D1Rect #46471 üzenetére
És 2 vagy három éven belül a quest4 és 6 év múlva a quest5 és 8 év múlva a quest6. És 10 év múlva már biztos nagyon jó lesz. A kérdés az, hogy akarsz e vr-al játszani most, vagy nem? Ha akarsz akkor veszel egy q2-est és eladod 120-130-ért 1 év múlva még egy év garaival, mert ha lesz is q3 az nem ennyibe fog kerülni ezt már most jósolják. Egyébiránt még ennél a qualcom xr2-esnél jobb (kifejezetten AR/VR) chip nincs a piacon, tehát lehet mindenféle optikákat, meg hiperfelbontást cserélni, de a mag marad, sokkal többet nem fog tudni. Ha nagyobb felbontás lesz, még több időt eszik a processzorból. A q2-őt is előállítási ár alatt árulják. Kínában éppen lezárták pekinget 80 fertőzött miatt, olyan chiphiány van, hogy autógyárak állnak le, biztos a q3-hoz fognak chippet gyártani. Lehet bejelentik a q3-at, de hogy mennyibe kerül, és mikorra tudnak eleget gyártani az teljesen más kérdés (Ahogy az is, hogy mennyi lesz a forint euró árfolyam). A q2-nél most olcsóbb nincs. Van hasonló drágábban kisebb támogatásssal, ugyan ezzel a maggal, és ugyan ezzel a felbontással, viszont fb regisztráció nélkül, ami lassan q2-höz sem kell, ha végre szétválasztják a metát a fb-tól, már a logó a q2-ben metás, és már minden szaklap meta q2-nek hívja, és akkor megszűnik ez az anti fb probléma is.
Mindenki eldönti szeretne e vr élményt megfizethető áron, vagy vár még éveket mert mindíg lehet új vr-ra várni. Jön a ps5 vr is ehhez csak egy ps5 egy psvr2, meg a horror ps árkat kell kifizetni, és madzagos marad, de biztos olyan grafikával, hogy lepisiled a bokádat. Csak 5 játékkal kifizeted a konzol árát, 10-el meg 2*.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged