- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Szauron #45668 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Gyerekekkel nyomtunk anno pár kört mikor megvettem, aztán feledésbe merült.
Most hétvégén buli volt nálunk és elővettük ezt a játékot úgy hogy volt kb 5-6 mókus mindig és szuper volt. Mondjuk nem voltunk józanok.
Mindig cseréltünk egy kör után, volt akinek most volt a fején először VR és teljesen jó a játék kezdőknek is mert egy helyben kell csak állni. -
Magyarfarkas
tag
-
bali777
aktív tag
válasz
Szauron #43412 üzenetére
"1. hogyan lehet filmet masolni keszulekre ?"
Én egyszer másoltam fel filmet oculusra. Ha jól emlékszem csak összedugod pc-vel az USB kábelen keresztül és már másolod is fel. Asszem az oculus appot telepíteni kell a pc-re a driver miatt, de már nem vagyok benne biztos. Dugd össze és meglátodÉn is skyboxot javaslom
-
barcalaci84
őstag
válasz
Szauron #43412 üzenetére
1. lehet pl sidequesttel , de nincs értelme
DLNA-val oszd meg a tartalmaidat és akkor azokhoz hozzáférsz Bigscreenben is
2. természetesen lehet (DLNA-t javaslok , vagy plexen megosztani)
3.figyelj oda h 12k-ban menjen a video ...az oculus browserben valamikor kissebben indulnak a youtube video-k ( persze a sávszél is lehet gond) az Airpano-k szerintem elég jó minőségűek és 360ban nem árt a 12kUI: Filmezésre amúgy továbbra is a skyboxvr-t ajánlanám amúgy ...dts-t is támogatja illetve a külső feliratok is itt oldhatók meg a legjobban
skyboxhoz van egy alkalmazás pc-re amivel könnyen meg tudod osztani a tartalmaidat -
Raymond
titán
válasz
Szauron #43412 üzenetére
3. Itt gondolom valamelyik Airpano vagy hasonlo csatorna 12K filmjet jatszottad le ahol figyelembe kell venni hogy mivel keszult a felvetel (valamilyen dron) es hogy a felbontas 360 fokra osztodik ezert nem eles. A sima filmeknel mar a 4K felbontas is boven sok a kijelzo felbontasahoz kepest.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Szauron #43362 üzenetére
Ki2 . Igen kell az app az első beuzemeleshez...
A Facebook is kell és még bőven odébb van h lesz meta regisztráció....De :
Neked tök mindegy hisz nem használod a Facebookot....
Letrehozol egy accountot valós névvel jelszóval....privatra rakod a fiókot és kész....használod az eszközt és nem kell csinálnod semmi mást...
Neked ez semmivel sem különbözik mint egy meta vagy egyéb regisztráció...
UI : ha majd lesz meta regisztráció , akkor osszekapcsood majd vele , aztán torolheted a Facebook profil t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest