Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szívesen!
Gyors keresés után ezeket találtam amikkel ki tudod próbálni:Holoszoba: Vive és/vagy Rift kölcsönző. El sem kell menni érte, szállítják is ha kell. (facebook oldaluk)
A matrixvr-t találtam még de az ugyanaz, mint az első link.
Ezeken felül még az Allee-ban szinte biztos, hogy mindig van valami ingyenes VR kipróbálási lehetőség. Egy ismerősömmel épp telefonáltam a múlt héten és mondta, hogy ott ugrálnak VR szemüvegben az Allee-ban az emberek.
Vive vs Rift: az egyik ebben jobb egy kicsit a másik abban. Szerintem nem lehet olyan végső kijelentést tenni, hogy ez vagy az a jobb. Mindkettő jó. Az egyetlen dolog ami sokkal lényegesebb az az ár. A Rift sokkal olcsóbb. Az ár különbözetből simán veszel olyan VR tartalmakat amik kipróbálása után azt mondanád, hogy nem bánod a Riftet. Ha mindkettő ugyanannyiba kerülne, akkor azt mondanám neked, hogy feltétlen próbáld ki mindkettőt és azt vásárold meg amelyik személy szerint Neked jobban bejön. Mondjuk így is azt mondom neked, hogy ha még soha nem volt rajta Rift vagy Vive, mindenképp próbáld ki vásárlás előtt.
Annyi, hogy ha épp csak Vive-ot próbálsz ki, nehogy leragadj ott, hogy "úú ez mekkora királyság" és a Rifttel nem is törődsz. Kb mindkettő ugyanolyan jó de a Rift jelentősen olcsóbb az árkülönbözetet pedig tényleg költheted bármire, ezért sokkal jobb ajánlatnak (nem pedig sokkal jobb eszköznek) számít a Rift.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest