Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szívesen!
Gyors keresés után ezeket találtam amikkel ki tudod próbálni:Holoszoba: Vive és/vagy Rift kölcsönző. El sem kell menni érte, szállítják is ha kell. (facebook oldaluk)
A matrixvr-t találtam még de az ugyanaz, mint az első link.
Ezeken felül még az Allee-ban szinte biztos, hogy mindig van valami ingyenes VR kipróbálási lehetőség. Egy ismerősömmel épp telefonáltam a múlt héten és mondta, hogy ott ugrálnak VR szemüvegben az Allee-ban az emberek.
Vive vs Rift: az egyik ebben jobb egy kicsit a másik abban. Szerintem nem lehet olyan végső kijelentést tenni, hogy ez vagy az a jobb. Mindkettő jó. Az egyetlen dolog ami sokkal lényegesebb az az ár. A Rift sokkal olcsóbb. Az ár különbözetből simán veszel olyan VR tartalmakat amik kipróbálása után azt mondanád, hogy nem bánod a Riftet. Ha mindkettő ugyanannyiba kerülne, akkor azt mondanám neked, hogy feltétlen próbáld ki mindkettőt és azt vásárold meg amelyik személy szerint Neked jobban bejön. Mondjuk így is azt mondom neked, hogy ha még soha nem volt rajta Rift vagy Vive, mindenképp próbáld ki vásárlás előtt.
Annyi, hogy ha épp csak Vive-ot próbálsz ki, nehogy leragadj ott, hogy "úú ez mekkora királyság" és a Rifttel nem is törődsz. Kb mindkettő ugyanolyan jó de a Rift jelentősen olcsóbb az árkülönbözetet pedig tényleg költheted bármire, ezért sokkal jobb ajánlatnak (nem pedig sokkal jobb eszköznek) számít a Rift.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest