- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Azért nem a Meta app az OXR runtime, mert ha a VD-t elindítod, akkor az lesz, egyszerre egy lehet.
Hogy VD-vel miért fagy ki, az jó kérdés, ezt a discordjukon tudod megkérdezni, hogy valaki futott-e már bele ilyenbe.
Nekem pl. a DR2.0 nem hajlandó működni Oculus módban (steames játék) VD-vel és én sem vagyok egyedül vele, de Raymondnak megy. Úgyhogy maradt a VD + OpenComposite.
-
Sati1984
tag
Amíg nem volt dedikált routerem, addig nekem is ugyanez volt. 5-10 percig jó, utána akadás, aztán megint jó, stb.
Amíg nincs dedikált router, addig akármennyi idős is az alap routered, bármilyen adatforgalom bezavar. A windows elkezdi tölteni a háttérben a következő update-et? Beakad.
Valaki más a lakásban a telefonján elindít egy YouTube videót? Ugyanazon a wifin vagy, tehát beakad
A VR-ozás nagyon stabil kapcsolatot igénylő művelet, bármi ami ebbe picit is belezavar, az akadást okoz, ezért kell dedikált wifi neki. Azt a tizenpárezer forintot bőven megéri, amennyiért egy wifi6-ra képes routert kapsz, hogy ne kelljen ettől szorongani, hogy mikor akad be
-
fatal`
titán
Szomszéd szobából nem fog rendesen menni, teljesen mindegy mit ír ki sávszélességnek, a WiFi eleve half-duplex, úgyhogy azt az 500-at meg is felezheted, de az sem folyamatos terhelésre vonatkozik.
De ha mellőle sem jó, akkor gyanús, hogy az van, amit írtam, hogy az az eszköz nem bír folyamatos streaminget és kell venni egy normális eszközt.
-
kiskuplung
őstag
Kapcsold ki a 2,4-es sávot, más ne lógjon rajta.
Kapcsold be a VD-ben a performance overlayt, abból gyorsan kiderül mi a probléma. Mit mutat?Nekem a szolgáltató routerével ugyanezt csinálta, egy ASUS AX-RT55-tel hibátlan.
Teljesen felesleges ilyen drága routert venni. Van az az AX-RT58U amit már írtak itt hogy jó, illetve egy ismerősöm vett fél éve Tp Link archer ax55-t, az is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest