Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy hónapja rendeltem a Nordicról több dolgot annyi kavarással ráadásul, hogy miután kifizettem kártyával a rendelést, utána jutott eszembe, hogy még valamit hozzá akarok csapni. Írtam egy emailt nekik, hogy átutalnám annak a plusz tételnek a vételárát és küldjék egyben és így is történt. Az igaz, hogy volt 3-4 nap, amíg nem történt "semmi", de aztán megkaptam mindent.
-
2ozzmexy
senior tag
Tény hogy parkolás ügyileg a Bródyban parktikusabb volt a 6N Polo mint a 600SEL...
Fogyasztásban nyilván a Polo nyerte a versenyt, de nem annyival mint elsőre gondolnád, doktorüzemben fűtés meg miegymás mellett a kis 60 pacis 1,4-es 8V is bekapta a 11 litert, mindezt 95-ösből, ami akkor 30 forinttal volt drágább literenként mint a gázolaj. Ugyanezt itta a 600SEL is, csak a felhasználói élmény volt nagyon más és cserébe az télen-nyáron 16-ot fogyasztott. Igaz parkolni macerásabb volt és bölcsebb volt befizetni az akkor még drágának mondható 18ezer/hó parkolóbérletet a szomszédos mélygarázsban. (albérlet volt, matrica nem elintézhető)Az eladást csupán azért hoztam fel, mert a te példádból is látszik hogy azok a példányok amiknek gazdája van/volt azok többnyire nem eladók, főleg nem abban az ársávban ahol a kérdező nézelődik. (nyilván ki lehet fogni, de hamarabb lesz meg a 7 találatom a skandin) Az 1,9 TiD-re ugyanez igaz, kis kettőstömegű, kis alapjárati remegés, itt-ott nyüszögnek már szilentek, esetleg üt az egyik gátló, kér egy új akkut, gázolajszűrőt, váltóolajat, fékfolyadékot, hűtőfolyadékot, pár apróbb szűrőt és egy klíma feltöltést és máris 1-1,5M-nál jár a számla munkadíjjal (úgy hogy a vezérléshez meg a magasnyomásúhoz még hozzá sem szagoltunk), főleg ha még fel is kellene gumizni valami emberivel és nem Giti-vel vagy Tomket-tel...
Az pedig hogy komplett folyadékok-szűrők-szíjjak triumvirátust cseréljük vásárlás után, az gondolom mindenkinek alap, mert a papír mindent elbír, messziről jött ember pedig azt mond amit akar. -
haxxika
senior tag
Bp belvárosból külvárosba jártam állandóan az S60-al, nincs garázs, csak matricám volt a parkolásra.
Hajó.
Nincs más szó rá, lehet vele parkolni de rá kell állnia az embernek a hogyanra.
Valahogy a régi stift esetében nem érzem ezt a problémát (beugrani, megállni, újra elindítani, leparkolni), városra az a tökéletesség, még ha télen képes benyalni 8-10 lityót is. Azonban ha utazok az S60 minden kényelmet megad, sosem fáj a hátam ha kiszállok belőle. -
TheMarci
addikt
Látom az autós topikban is ez megy, nekem ez a felfoghatatlan, hogy minek kellene a városba másik autó? Vagy mi van akkor, ha esetleg valakinek pont az a városi rom, ami másnak a prémium autó, amit kímél? Csomó ideig jártam a várost V70 III-al, evett is 12 litert, de eszembe sem jutott volna másik autót venni, azért, hogy kíméljem.
-
2ozzmexy
senior tag
"Szerintem aki városi futkosósnak vesz ilyen kocsikat, az elmebeteg."
Sajnos alacsony a kerítés...Prémiumból csak a dízelt, tudod, az legalább keveset eszik...
Sosem értettem ezt a fogyasztási hisztit, a csikókat itatni kell, ha van benne 200+ ló azok szomjasak... egyébként is, aki prémium minőségű autót vesz, az ne a fogyasztáson rugózzon már vagy azon hogy a Suzukiba miért 10ezer a fékbetét az S80-ba meg 25. Kispénzért kis foci van, ha nagyfocira vágysz az drága lesz.De hogy visszatérjek az eredeti vonalra: És tervezed eladni mostanság!? Gondolom a válasz nem... namost ha valaki eladja az ilyen kaliberű és futású JÓ dízelét, az nyilván nem azért adja el mert eddig ráköltött 2milliót és most már végre jó...
Szóval ha jó lenne, nem lenne eladó, tudsz követni? Kinőttük már azt a világot amikor a 10 éveset cserélgettük 5-6 évesre, a 15 éveset 10-11 évesre, stb.
-
Biztos lehetsz benne, hogy gyárit kapsz a nordicstoretól!
Én is épp a héten cseréltem lapátokat, 3,5 éves V40-en még a gyáriak voltak, de már fátyolosan töröltek és sok vizet hagytak az üvegfelületen (2 hete vettem az autót).
Most Bosch Aerotwin került rá, kíváncsi leszek az élettartamára, előre-hátra összesen 15,5k volt. Ugyanez gyáriban a fent említett oldalról a duplájába került volna. -
haxxika
senior tag
Olcsóval is (valeo), drágával is (bosch) szar. Mostani bosch kb 3 évig tartott, régebbi lapátot vettem (nem egybegumis, hagyományos), de már csíkoz.
ablaktorlok.hu-rol vettem utóbbit. Más helyen vett bosch-al már szivattak meg, hogy újraértékesített terméket adtak el és sáros volt. -
aneda
senior tag
"Ismerősöd számát elmentettem, de még nem kérdeztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ez a szerelő már csak képbe kerül így 3. alkalomra... "
Ebbe bíznék a legkevésbé...
Ha meg akarod szüntetni a hibát, szerintem keresd meg a FeRRaR1 kolléga által javasolt szerelőt.
Én nem ismerem, de ha csak Volvo-val foglalkozik, nagyságrendekkel(!) többet ért az autódhoz, mint egy ált. autószerelő.
Amúgy hova valósi vagy? -
FeRRaR1
őstag
Igen, de akit küldtem nem szimpla szerelő, ha nem Volvo szakértő, sokszor mondtam neki egy furcsaságot, látatlanba megmondta mi a gond, levittem hozzá, megcsinálta, azonnal tudta hova nyúljon. Ez nem biztos hogy nálad is így lesz, de egy általános szerelő nem biztos hogy tisztában van márka specifikus dolgokkal. Mindenképpen keresd fel.
Aki a harmadik alkalomra is csak találgat, felejtős szerintem... Hívd fel, legalább meséld el mi van, meg nézzen rá a hiba tárolóra, lehet már tudni is fogja merre induljon.
-
FeRRaR1
őstag
Ez a legrosszabb az informatikában, és az autó szerelésben is, amikor egy hiba nagyon ritkán jön elő, és nem reprodukálható... Szerelőnél akit küldtem rákérdeztél? Csörögj rá, meséld el mi van, egy próbát megér, van hibakód olvasója is, biztos tárolta a hibát ha felvillan a lámpa, van egy másik profi ismerős is, volt hogy a marcedes szalonba nem tudtak megjvítani valamit, és hozzá vitték, bár ő inkább elektromos szakember, profi gépparkkal, most nem elérhető pár hétig, próbáld meg az elsőt, remélem tudni fogja a hiba okát, vagy találkozott már vele.
Majd jelezz itt vissza, aztán utána járunk, Volvo ilyeneket nem csinálhat
-
Crus
őstag
Nem hiszem el ezt a szart...
200km-t se mentünk vele, megint előjött a motorszerviz szükséges hiba + turbó eltűnik, ráadásul előzéskor, szemből teherautó... álmomban sem gondoltam volna, hogy az előző cirka 15 előzés után a 16.-nál újra eljön a hiba. Csodálatos élmény volt. Amennyire szerettem ezt az autót, meg vágytam rá, lassan már annyira gyűlölöm... kedvem lenne felgyújtva az árokba lökni.
Aztán leokézom a hibaüznetet, továbbra sincs turbo, majd eltelik 2-3-4 perc és újra van. Most viszont kifejezetten meleg motornál adta elő, már bő 50km-t megtettünk vele mikor előjött a gond. Aztán hazafelé a 80km-es úton egyszer sem.
Szálanként tépem ki a hajam.
-
zsolee73
tag
Az a svéd az inkább belga lesz
Egyébként a Volvo - pláne a korábbi szériák - egyáltalán nem prémium termék. Valahol inkább úton afelé....Nálam a mostani S60 (2009 D5 aut) már a hatodik használt Volvo a sorban (440, 850, V70, XC70, S40, S60).
Az első 4 céges autó volt, így a szervizekről nem igazán tudok nyilatkozni, de az S40 (2005 1,6D) 4 éve alatt egy légtömegmérő tisztítás volt az egyetlen nem tervezett javításom (azt sem kellett cserélni)
A mostani S60-nál is (3,5 éve nálam) a kötelező szervizeken kívül 1 db bal hátsó féklámpa izzó és egy db jobb első toronycsapágy volt az eddigi összes alkatrész szükségletem, pedig jóval többet futott, mint a tiéd....
A légkondit - ahogy mások is írták - hetente egyszer mindenképp javasolt indítani. Bármilyen autóról is beszélünk. Én viszont sosem kapcsolom ki, állandóan automata állásban használom.
Nem tudom milyen Mercis ismerőseid vannak, de az enyémek visszasírják az 1995 előtti E sorozatokat. Szerintük azok voltak az utolsó, megbízható Mercedesek.
-
haxxika
senior tag
Volt itt a fórumban már több lehetőség erre, mármint az MP3 és egyébre. Kapható ilyen külön kis eszköz, amit rá kell csatlakoztatni a fejegységre, aztán berejted pl kesztyűtartóba. Hirtelen nem jut eszembe a neve, talán Yatour. Mp3, sd kártya, bluetooth, tud mindent és olcsóbban kijössz mint egy új fejegységgel, és a kormányon is megmarad az érzékelés, mert cd játszónak veszi az egészet.
-
FeRRaR1
őstag
Nem kínai, hanem Ford ráhatás volt akkoriban. Dobálhatnánk a sarat bármelyik márkára, mert mindben van hibás darab, az XC60 meg egy fos, kipróbáltam mondtam hogy ez egy határ fos, egy éves volt. És vettem inkább egy 10 éves XC90 V8-at, az összes elvégzett szervizzel (ami nem kevés volt, na nem azért mert kellett, ha nem mert kértem) került a harmadába se, nagyobb, erősebb, kényelmesebb, élmény vezetni.
Volt 2004-es S80 D5, 570.000 km-rel adtuk el, mikor megvettük 380 körül volt benne, azonnal kapott egy nagy szervizt, váltó olaj cserét, garázsban volt tartva esténként, és 570ig semmi, de semmi baja nem volt, csak nyelte a kilométereket, aki beszámította kereskedő tuti felére tekerte vissza mert makulátlan volt a fekete bőr belső.
A 2007-es második generációs S80 D5-ből volt nekem is és, fateréknak is egy. Faterékén egy vákuum körrel kapcsolatos műanyag bisz baszt kellett cserélni, mert sziszegett és meghallotta garázsból ki állás közben, de egyébként nem lehetett észre venni. bele repült évi 50-70e, más hiba nélkül, 4 éven keresztül csak tankolás és kötelező szervíz, persze vásárláskor megkapta a szokásos váltó olaj csere + legnagyobbnál is nagyobb szervizt.
Enyém nem volt hibátlan, a váltó hidegen rántott a napi első elindulásnál, mondjuk ez az előző tulaj sara, mert nem cseréltetett 300e ig olajat benne, csak én a vásárláskor de késő volt már. Nem törődtem vele használtam két évig, soha nem hagyott ott, és nem kellett semmit cseréltetnem, csak kopó fogyót. Volt olyan hogy két hét alatt bele repült 6-8000 kilométer. Télen, nyáron, hóviharban, és úgy szálltam ki 1000+km után, mint ha az előzőleg vezetett mazda/renault párossal 200-at mentem volna.
Ezek után érthető módon csak Volvo-t veszünk. Az hogy te jobban jártál egy Fiattal, szerencse, és örülj neki, mert úgy látszik hogy nálad messze átlag alatt teljesített a Volvo és átlag felett a Fiat, de az ismerősi körömből kiindulva ez nagyon ritkán van így. Persze ez nem von le semmit az értékéből számodra.
aneda
Mióta nem járok Magyarba, már csak rövid utakra használom, néha egy egy hosszabbra, havi 1 alkalom kb. Mindet használtan vettem, volt ami 15 éves volt (V70 T5) mégis az nőtt hozzám először úgy igazán. Megbízható szerelőm van itt is, Magyarba is, de erre annyira nem volt szükségem, leginkább a szokásos karbantartások miatt. Én úgy gondolom hogy mások a vastag tárcások, akik városi használatra veszik az Audi/Vw/Renault/Toyota D4D használt dieseleket, na azok az igazán gazdagok
-
aneda
senior tag
Teljesen érthető a haragod, nem ezt gondoltad a Volvo-ról.
A boldog Volvo tulajdonos ismérvei:
- sokat megy egy évben, kizárólag hosszú utakra
- újonnan vette
- ha nem, van megbízható (lehetőleg márkaszerviz) szerelője
- vastag pénztárcája a javításraHa a fentiek fennállnak, tudod értékelni a Volvo nyújtotta kényelmet.
Én is gondolkodom hogy lecserélem az enyémet, de jön a kérdés, mire?
A 4 henger visszalépés lenne, így jönnek a német prémiumok, a 3.0L motorokkal, szintén csillagász fenntartási költségekkel... -
gaborbol
őstag
Csalódott vagyok a svéd minőségben...
Egyszer jo alaposan nezz korbe minden alkatreszt a kocsin es ird fel mi sved gyartmany konkretan rajta
Rovid lesz a lista.
Van egy 11 eves PREMIUM autod amin most kezdtek elojonni a gondok. Ez a kocsi alkatresz arban/munkadijban a mai napig egy premium auto es az is marad amig egy nap be nem er a bontoba.
Ezzel sajnos itt nincs vege a tortenetnek, mert szep lassan jon majd a tobbi alkatresz is elo rajta.
Vagy magad szereled es akkor nincs mukadij meg lehuzas az alkatresz arbzban vagy elfogadod a feni ket mondatot es fizetsz.
Légtömegmérő (levegő mennyiség mérő) csere oldotta meg úgy néz ki a gondot. 50 ezres tétel volt.:
Elso korben tisztitani kellett volna, sok esetben az is eleg. Odaadta a szerelod az eredeti legtomegmerot amit "kiszedett" belole? Ha korbenezel, fele ennyiert is lehetett volna venni bele egyet mar, ha valoban kikelett bele, kicserelni meg szo szerint 2 perc.
Motortartó bakot cserélt, ez ilyen gumis vacak, nagyjából 15 ezres tétel volt:
Kerdes melyik lett cserelve, 3K es 8K kozott az is be lehet szerezni, van amit fel ora alatt akkor is ki lehet cserelni, ha meg sosem csinaltal ilyet.3) Ezzel szemben a szerelő állítja, hogy hát elfogyott a gáz belőle újra is töltötte most megint jó:
A klimat hasznalni kell , mert nem csak gaz van benne hanem olaj is ami keni az alkatreszeket-tomiteseket, ha nem hasznalod, nincs kenes, kiszarad. Valahol ereszt kicsit, azert kell toltogetni, de 1.5-2 ev alatt, 11 eves koru kocsinal nem mondanam gondnak. Ha egy nyari szezont sem bir ki, na az gond.
4) Stabilizátor rúd. 7 ezres tétel.
Ez kivetelesen az a tetel amibol csak gyarit vennek, mert az olcso szarok van, hogy egy evet sem birnak ki.Ezt a 7 ezres tetelt meg jegyezd is fel, mert par eve es jonnek majd a szilentek, gombfejek, lengescsillapito, tornycsapagy, az lesz majd ilyen 300-400K es az csak az eleje a kocsinak. Akkor meg hatso futomuhoz hozza sem nyultal.
Hozzateszem a 2 ev garos KOMPLETT kerekcspagy szett( nem csak a csapagy hanem haz benne a csapagy, simering mindenestul) 8K. Ha gyari vettel 50K-ert bele akkor az kerulhet annyiba.Ez egy ilyen tortenet sajnos. En magam szereltem az S80-at, alkatreszbol gyarit-vagy azzal megegyezo minosegut kapott olcson, de 14 eves korara olyan koltsegek jottek fel havi szinten, hogy eleg lett belole.
Ez egy penznyelo. Pedig se a motorhoz se a valtohoz nem kellett hozzanyulni, csak a "kopo" alkatreszek csereje egy hasznalt auto ara. Nem csak a Volvohoz, barmelyik premium autohoz.
Lecsereltem egy 5 eves egy gazdas kocsira azzal nincs ilyen gond, de nem is ennyibe kerult.
-
Crus
őstag
Elvileg jó újra az autó, hát nagyon remélem, mert most kissé csalódott vagyok a svéd minőségben. (Volvo S80 D5 2.4D 2005 manual, ~170.000 valós km, végig szervizelt, 1 év vagy 8-10.000km-ként rendszeres olajcsere a kezdetektől, garázsban tartott, széltől is óvott.).
1. Probléma volt: Ritkán nem működött a turbo, gázadásnál az autó továbbra is lomha maradt. Motorszerviz szükséges felirat + sárga led kigyullad, okézod, eltűnik, hamarosan turbo és erő megint van. Zömmel akkor csinálta ha rövid ideje indult el az autó, de volt, hogy előadta 30 perc után is.
MEGOLDÁS: Turbo előtt egy légszelepről beszélt a szerelő 35 ezres tétel, betett egy használt másikat, azzal is 2x előadta, végül légtömegmérő (levegő mennyiség mérő) csere oldotta meg úgy néz ki a gondot. 50 ezres tétel volt.
2. Probléma volt: Az autó egyik pillanatról a másikra, de közvetlenül a fenti szerelgetés, próba szelep után alapjáraton és menet közben is kifejezetten remegtetni kezdte a kormányt és érezhetően a belső teret is. Álló helyzetben alapjáraton is, így a kerékösszetartás és centirozás kérdése kiesett, főleg, hogy azonnal le is cseréltem a téli kerekeket a nyári szettre.
MEGOLDÁS: A szerelő az első ellenőrzéskor azt mondta, hogy a hidraulikus motortartó bakot kell cserélni, erre akkor 80e körül mondott, elvileg párban kell őket cserélni. Most amikor cserélte, motortartó bakot cserélt, ez ilyen gumis vacak, nagyjából 15 ezres tétel volt.
3. Probléma volt, egyben KÉRDÉSEM is lenne! Egyik napról a másikra a klíma egyszer csak nem hűtött. 1.5-2 éve lett feltöltve és átnézetve és tudni kell, hogy nem rajongok a klímáért, jó ha 10-15 alkalommal volt bekacsolva, akkor is csak pár órára.
MEGOLDÁS: Ezzel szemben a szerelő állítja, hogy hát elfogyott a gáz belőle újra is töltötte most megint jó.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy 1.5-2 év alatt elmegy belőle a gáz, ha csak nem ereszt valahol egy tömítés egészen finoman? (Szerelő szerint ez természetes.) Másik autóba (Fiat Marea) ehhez kellett cirka 6 év és SOKKAL, de sokkal gyakoribb használat mire gázt kellett benne újratölteni. 11 ezres tétel volt.
4. Probléma: Jobb oldal nehezen viseli a kátyúkat, kopogós hang. Nem értem műszakin miért nem jelezték, mert nem is olyan rég volt, azóta kemény 2500 km lett beletéve az autóba. Ráadásul fél éve kb. hogy 60 ezerért cseréltettem benne a jobb oldali első kerékcsapágyat. (Csak összehasonlításként mondom, hogy a fenti Fiatban 260.000 km-nél történt meg ugyan ez. Qrva nagy difi, főleg, hogy a Fiat árkon-bokron járt, ez a Volvo meg élete 70%-át az autópályán töltötte, ahol azért nem gyakori vendég a kátyú.)
MEGOLDÁS: Tipikus hiba, stabilizátor rúd. 7 ezres tétel. Nyilván a Fiatában is kellett cirka 100 ezrenként stabilizátor rudat cserélni, ezzel nincs is gondom.
Tokkal vonóval, engedménnyel: 90 ezer volt.
Az autó cirka 3 éve van meg, eddig nagyjából 350 ezer ment el ilyen szerviz javításokra. 170.000 km van benne. A Fiat Mareára is valóban elment már 350 ezer, csak arra 17 év alatt és abban 425.000 km van.
Csalódott vagyok.
-
FeRRaR1
őstag
Kaposvári, úgy hogy bőven jó neked, mondd el neki pontosan, hogy mi történt, mesélj el mindent, mondjuk ma-holnap fater XC 90-én dolgozik. Nála volt többek között az első S80 2004, a V70-em, a 2. gen S80 enyém és fateré is, a mostani C30 meg az említett XC 90 is fateréktól. Amikor még volt Volvo szalon Kaposváron, akkor ott dolgozott, nagyon keni a témát és érdekli is.
Várd meg mit mond a szerelőd, aztán ha nem oldódott meg minden keresd fel, nagyon jó áron dolgozik és szívvel lélekkel. Privátba küldöm a számát.
-
FeRRaR1
őstag
Az tényleg felettébb gyanús, ha tisztítás után kezd rángatni, ha nem is a kettős tömegű miatt, de akkor is furcsa. Ha ennyire tisztelitek a kocsit, és mindenből a jót kapta, akkor tényleg igazad lehet, szerelő vagy selejtes példány, de szerintem ez kb 90-10% arányban áll.
Hova valósi vagy ha kérdezhetem, lehet tudok segíteni Volvo szakival.
Mondanám hogy vidd vissza, mert azóta ilyen, de én sem hagynám hogy ezek után még egyszer hozzá nyúljon az autómhoz.
Ha 11 éves, akkor meg széria végi, ami nagyon jó, ha voltak is apró hibák, már rég javították addigra mindet. Meg az is furcsa lenne, ha az előző tulajoknál semmi, nálad meg ennyi minden elő jön, ez sem a selejt irányába mutat.
-
FeRRaR1
őstag
Értem amit mondasz, én sem lennék boldog, de a vezérlést én alapból cserélem mindig használt autó vásárlásnál, kivéve ha számlával vagy márkaszervizzel igazolják a cserét. A dízel szíjas, a vezérlés nálam max 40-50 ezrenként cserés (így is volt amikor D5-öm volt), fékpofa a legtermészetesebb dolog, kopik néha cserélni kell, sőt még a kerék csapágyat is ide sorolnám így 10 év felett, bár nekem nem kellett, de a V70 T5-ömön cseréltek vásárlás előtt, számlával igazolták.
A kettős tömegű határ eset, de nem nagyon hallani róla Volvo-s körökben, ritka mint a fehér holló, itt is talán 1 volt a fórumon. 99%-ban bőven 3-400e felett bírnak. (biztos nem tekert órás a gép? Az sok problémát megmagyarázna.)
EGR-t meg néha pucolni kell ,sajnos ez ilyen, legtöbb régi Audis, Vw-s le is dugózza amikor előjön a probléma.
Egyébként egy 11-17 éves kocsiról beszélünk, semmi természet elleneset nem látok a hibák között, ennyi idősen néha költeni kell a gépre, de ez nem a világ vége, ez nálam a teljesen belefér kategória, ha a turbó vagy a befecskendezés/magasnyomású szállna el, na akkor már pipa lennék
-
FeRRaR1
őstag
Nem mondanám hulladéknak, a miénkben 570.000 km volt amikor eladtuk, igaz automata, viszont soha semmilyen nagy összeget nem kellett rá költeni, mikor megvettük nagy szervíz + váltó olaj csere, aztán ennyi, bele tettünk 90.000 kilométert, talán az egy klíma feltöltés volt az egyedüli nem tervezett kiadás, viszont ha azt gondolod a VAG csoport autói jobban bírják, akkor nagyot fogsz csalódni amennyiben rákeresel a kettős tömegű hibákra...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest