- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBalu
csendes tag
válasz
aqwer21 #3310 üzenetére
Majd írd meg h megoldódott-e de nekem amikor ilyen hibája volt az s80-nak akkor rángatott a motor és kiírta h motor szervizt szeretne, a diagnosztika pedig egyből írta hanyas henger nem jár jól. Akkor én mind a hatot kicseréltem, egymás után haltak meg, bár kettő még jó volt de nem akartam h messzebb kezdjen el ökörködni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
aqwer21 #3301 üzenetére
Tudja franc.. az orra sokkal szebb mint az előd "új" S60-nak, de számomra már kiveszett ebből a Volvo-ság.
Az S80-ban még látom, de ezen nagyon érződik a PSA hatás. A motorválasztékot tekintve is beállt a Volvo a sorba. Kis motor - nagy power - kicsi élettartam.A belső navi - légbeömlő ergonómia meg továbbra is botrány.
-
gaborbol
őstag
válasz
aqwer21 #3285 üzenetére
Azt mondjak, hogy nem javasolt, a kinai "hamis" dice muszer hasznalata, en viszont tennek vele egy probat mivel ugyis csak olvasni meg torolni fogsz vele ,nem pedig ujraprogramozni, plusz ott lesz melle a szerviz cd is.
Nekem is ezt mondtak az outlander hez,hogy csak a gyari muszert vegyem ami $5.000 usd.
Megvettem a kinait, kinabol, $900-ert, mondom valamennyire csak hasznalhato lesz.Megjott a muszer, nem latta az autot. Irtam az eladonak, gond van. Visszair, nem gond, vigyem ki a laptopot, kossem ra a muszerre, es szoljak ha megvan, mert van tavoli internetes support es megnezi a technikusuk!
Belepet a srac kozben skype-on mondtak,hogy gyujtas on/off. 4 orat elszorakoztak, kuldjem vissza a muszert valami gaz van a firmware-rel rajta es frissiteni kell, visszakuldem, 1 het mulva megjott es tokeletesen mukodik.
100 dodert, gondolom nem kapsz gyar kozeli cuccot, de hassznalhatobb lesz mint barmi unervezalis.
-
BBalu
csendes tag
válasz
aqwer21 #3280 üzenetére
Szia!
Valószínű akkor nekem is hasonló a hiba, ha bezárom a kp zárat a jobb első ajtóm kinyit odamegyek kinyitom az ajtót lenyomom és becsukom, így tudom megoldani, viszont nyitásnál mindet kinyitja csak a jobb oldalit nem. Az a furcsa nekem, ha nyitva van a jobb első akkor nem engedi bezárni az autót, nem tudom hol lehet a baj igazából.
Viszont én úgy gondolom hogy csak géppel a hibakódok törlésével fogod tudni eltüntetni a jelet. Ha esetleg pesti vagy (mondjuk a nick mellettiek szerint nagyon távol vagy tőlem) tudnék benne segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest