Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aqwer21
tag
Hello
Tudnátok segíteni abban hogy mi okozhatja ezt a hangot? A jobb elso keréktol hallatszódik leginkább...
Eddig is volt hasonló hangja de nem ilyen erossen...
Remélem nem valami komoly....
köszönöm a segítséget
-
aqwer21
tag
válasz
runner 125 #3302 üzenetére
"Kis motor - nagy power - kicsi élettartam."
Ez nagyon igaz sajnos... erre nem is gondoltam...
-
aqwer21
tag
-
aqwer21
tag
válasz
gaborbol #3286 üzenetére
Amit kinéztem Ebay en az [ez].
Remélem 80 fontért odaadja. Nem bánom ha kínai is csak a hibát tüntesse el
És vissza se jöjjön persze...
Nézegettem én is gyáriakat de baromi drágák... £1300+...
Szerinted amúgy lehet attól a hiba hogy nem volt sokáig csatlakoztatva a csatlakozó?
-
aqwer21
tag
válasz
runner 125 #3281 üzenetére
Hello
Köszi a választ. Az a baj hogy szerintem ez csak a serviz idő figyelmeztetésre vonatkozik. 3 hete ütöttem ki az enyémen ugyan igy.
-
aqwer21
tag
válasz
gaborbol #3279 üzenetére
Köszi szépen jó ötlet volt.
Ki is szedtem igy. A csatlakozóban a pineket vissza tudtam állítgatni, összeraktam mindent, minden megy is, hőmérséklet szenzor, zár, ablakemelő, DE most az a baj hogy kint van az ( engine malfunction ) jel , kis sárga hibát jelző lámpa. Próbáltam az aksi sarut leszedni kb egy percre, de ugyanott ott van. Miért dob hibát ha minden megy?
-
aqwer21
tag
válasz
runner 125 #3277 üzenetére
Hello
Köszi a választ.
Szétszedtem az ajtót egészen addig hogy már csak az ablakmozgató motort kellene leszednem, 3 csavar fogja de félek hogy nem fogom tudni ugyan úgy összerakni, nem tudom az ablak akkor leesne-e.
10 db csavar fogta a panel alatti fém részt azt kicsavartam,és alulról be tudok nyúlni a csatlakozóhoz. De nem mozdul a csodának sem.
Természetesen látni meg nem látok belőle semmit sem...
-
aqwer21
tag
Hello
Volvo s40 2006-ban hogyan lehet az Első (vezető oldali) csatlakozót kiszedni? (fekete színu)
Ami az ajtó és a kocsi között kommunikál. Le tudtam választani az autó felöli csatlakozót, de ugye a probléma az ajtó felöliben van. Egyszerüen nincs hely hogy visszatudnám hajlítani a pin-t.
Mert ugye sajnos elgörbült benne az egyik pin és nem zárható az ajtó.
Szétszedtem az ajtót amennyire lehetett, de se ki se be nem megy. kívülről 4 kis kapocs fogja, hiába nyomom őket be nem megy be.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Már csak arra tudok gondolni hogy leszedem az ajtót úgy ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest