Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
csabi94 #8293 üzenetére
Vannak gyengébb minőségű castrolok, de a rossz hírnevét főleg a sok hamisítványnak köszönheti Magyarországon. Én mindig ezt vettem bele és soha nem volt gondom, persze van 30% kedvezményem rá.
Egyébként sokan alábecsülik de amennyiben a gyártó specifikációjának megfelelő olajat választasz, onnantól igazából az a legfontosabb hogy időben vagy előbb legyen cserélve használattól függően. Bár a szívó benzinnél ez sem annyira sarkalatos pont.
-
válasz
csabi94 #8293 üzenetére
Csak és kizárólag olyan olajat töltenék bele, ami a gyári előírás. Ha ez a 10W-40, akkor azt.
Ez az olaj dolog eléggé hit kérdése, de azért Mannol kategóriájú olajokat fűnyíróba sem öntenék. Nekem először Eneos ment bele, aztán Motul, de most csütörtökön Castrolt fog kapni.
Maradtam volna a Motulnál, de olyan elborult árajánlatot küldtek rá, hogy le kellett tennem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest