Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri81
csendes tag
válasz
runner 125 #3790 üzenetére
Biztos hogy igazatok van! Biztos hogy ez nagyobb kockázat! De sajnos én meg nem tanulok mások kárán és ezen egyszerűen nem bírok változtatni!
Nade ne legyen vele probléma! Azért ha az olajcserék, szűrők és a megfelelő törődést megkapja, akkor remélem azt az évi 4-5ekm-t amit menni fog csak tudja majd teljesíteni.
Az automata váltó kényes probléma, de mindenképpen ezt szerettem volna! Soha nem volt ilyenem, ilyet akartam! Majd meglátjuk.Ezt az IGO Limousine-t nézegettem, jó helyen járok itt, ugye? Bár azt írják, már nem rendelhető...
Rakott már be valaki? Házilag is megoldható?Osram-ot megpróbálom.
Az autós DVB-T vevő 50eFt körül mozog?
Ez pl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest