Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom ki szokta nézegetni, de az Alfa konfigurátort javították. Most már akkor is mutatja a féknyerget meg a tárcsát, ha nincs szín kiválasztva. Az alapnál a sima fémszínű nyerget, a Q-nál az eloxáltat (ez utóbbi sztem értelmetlenné teszi a feketére fényezett nyerget, mert sokkal jobban néz ki).
Q-t próbálgattam jobban, de olyan dolgokat még most sem mutat jól benne, mint a hűtőrácsnál lévő V ív karbonra cserélése, hiába X-eled ki, nem változik a kép. Ugyanez a visszapillantó borításánál és a karbon-alcantra kormánynál is. Viszont a Sparco üléseknél már látszik, hogy próbálkoztak. Azt megpróbálja berakni, de olyan, mint ha az alap ülések mögé rakná a képét, így csak váll résznél látszik belőle épphogy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest