Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Mennyire volt fájdalmas az injektorok ára plusz a meló? Engem elriasztott hogy 200k-ra saccoltam a mókát.
Megkérdeztem a szakit akinél most volt az én 156 jts-em, hogy mennyit kérne az injektorok ki és beszereléséért, ha el akarnám vinni őket ultrahangos (vagy bármilyen) tisztításra; egy húszas saccolt.
A másik szerelő szerint mondjuk #csakacsere #zsírújboschra, de ha negyedannyiból elérnék mondjuk 85-90 százalékos eredményt, akkor megéri adni egy esélyt a pucerájnak.Ha a fenti csúnya összegnél olcsóbban megúszható a csere (ezert kérdezem hogy nálad mennyi volt nagyságrendileg), akkor revideálhatom ezt...
HussarF: az szép... csak elkef... izé, rontották a lengőkart vagy tenyleg cserére szorult volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest