- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Czo
addikt
Privatban kuldtem neked egy URL-t, amin Windows/Linux alol is kiirhato mentett pendrive imagek vannak, OSX telepitokkel elkeszitve. Talalsz kozte olyat, ami fel fog menni a gepedre. Ez egy sima, mezei "dd"-vel keszitett image, viszont nem jut eszembe, hogy Windows alatt mivel fogod tudni kiirni (de par ora mulva, meg tudom keresni szerintem, illetve itt is tobbszor emlegetve volt a multban. Lehet, hogy az osszefoglaloba bele lett/lehetne irni?
-
Wiz Khalifa
veterán
A Mac gépek alapjában véve az NTFS fájlrendszert nem kezeli csak olvasási céllal, de azt is a rendszer alatt. Így nem fog ez a dolog menni csak úgy.
Viszont a Windows telepítést engedd el csak úgy. Nem olyan egyszerű egy Apple gépre mint egy asztalira. Bios sincs a Mac gépekben, legalábbis ahogy Te szeretnéd nem tudsz úgy belépni mint a Windows-os gépen.
Próbáld ki ezt, kövesd a dolgokat és hátha menni fog. [link]
-
Update: elgondolkodtam azon hogy nem kedveli az NTFS-t - betettem egy FAT pendrive-ot, ekkor már az Alt nyomva indítás, alt felengedés után nem jelenik meg a mappa + kérdőjel ikon, viszont megjelenik az egérkurzor.
De semmi meghajtót nem listáz hogy válasszak boot meghajtót, gondolom nem véletlenül.
Tenni semmit se tudok továbbra sem
Biosba lépés is hasznos lenne akárJa és nem kell win7 alól létrehoznom azt a bármit amiről tudok oprendszert bootolni / telepíteni, lehet az linux is csak akkor azt is telepítenem kell, van alaplap, ssd, hdd, optika, minden hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged