- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BelAir #20075 üzenetére
Szerintem ha fontos a kérdés, akkor inkább közelítsd meg másik oldalról. Ezek mezei PC-k, tök ugyanaz a proci/ram/stb.. van bennük mint a többi piacon levő hasonló felszereltségű laptoba, vagy egybegépbe (a pci-e SSD lehet talán extra, de szerintem a kérdésbe az nem szól bele semmit).
Szóval arra akarok kilyukadni hogy a CAD-es topicba kérdezd meg szerintem a specifikáció alapján, hogy elég e arra amire te használni szeretnéd, tuti jobban fogják vágni mint az itteniek (ha csak nincs itt autocades).
-
blakey
titán
válasz
BelAir #20001 üzenetére
Azt nem tudom mire állítottam, majd megnézem. Late 2012-es bővíthető és a gyártók által Mac specifikus RAM-ot érdemes venni, nekem Kingston van. Ha van apple id-d akkor a store-ból lehet frissíteni, ingyenes, nekem Mavericks van, még nem vettem rá magam a frissítésre, van olyan programom ami már nem támogatott Yosemite alatt. 4 magos proci.
-
blakey
titán
válasz
BelAir #19993 üzenetére
Nagyon ritkán játszom, PS, illustrator, stb-kkel dolgozom és semmi gondom, hibátlanul megy, 1 játékom van, F1 2013 és tökéletesen megy rajta, természetesen FHD-ba. Erre gondolsz? Ez semmi.
Előtte iMac-jeim voltak, azt hittem, hogy visszalépés lesz, de nem, amiket használok mind tökéletesen futnak.
(#19995) BelAir
Szerintem ezekkel semmi gond nem lesz. -
válasz
BelAir #19969 üzenetére
Nem jó bele, bár annak néz ki a csatlakozó, de az Apple valójában nem mSATA-t, vagy m.2 -t használ, hanem teljesen zárt, saját fejlesztésű cuccot. Jelenleg ilyen ssd csak náluk kapható, sehol máshol (OWC-nél sem, illetve ami OWC-től rendelhető ezekből az is gyári Apple). Az árát pedig ne is nézd meg, csak ha alacsony a vérnyomásod, és szeretnéd ha fentebb menjen. Ráadásul ehhez a PCI-E SSD-hez a kivezetést, illetve foglalatot pedig tudtommal eleve csak akkor kapod meg, ha fusion drive configgal vásárolod a gépet (gyárilag 1db pci-e ssd + 1db hdd van benne ilyenkor), de ebben nem vagyok biztos, utána kell nézni ha fontos.
Viszont ami biztos, az az, hogy van benne 1db sata csatlakozó, és rajta egy 2.5"-ös hdd. Ezt ki lehet cserélni mezei sata3 ssd-re, amilyenre csak tetszik.
-
Ragnar95
félisten
válasz
BelAir #19964 üzenetére
Ennyiből csak használt gép jön ki.
Használt i7-es MacMini lenne a legjobb választás szerintem. 8GB RAM minimum kelleni fog, esetleg a 16 is meggondolandó, bár utólag is bővíthető, így egyelőre mindegy. SSD legyen a gépben mindenképp.
Ha csak új játszik, akkor pedig a 2,6-os MacMini fér bele csak a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest