-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Semmi házilag kipróbálható dolog nem jöhet már szóba?
Kaptam új infókat is, de nekem ez mind kínai
"Azt mondja, hogy először valami ilyet csinált, mert előtte sem volt már jó...valami single user módot mondott, hogy abba lépett be, és egyszer lefagyott és utána nyomott egy force shutdown-t és utána nem volt jó. Szóval most az elindulásnál megvan az a "tűűűng" hang, meg a vinyó is kerreg normálisan. Próbáltunk tegnap firmware restoration disc-et is nyomni. 1.3, 1.4, 1.8-az, egyikkel sem akart kezdeni semmit.
http://support.apple.com/kb/HT2213
Ez alapján próbáltuk megcsinálni, csak annyi eltéréssel, hogy a 3 gyors, 3 lassú, 3 gyors "sleep led" villogás helyett sok gyorsat villogott, mikor bekapcsolásnál lenyomva tartottuk a bekapcsoló gombot.
Most Blank screen van, ahogy eddig is..." -
-
-
-
dni
őstag
A beidegződések kiirtásához idő kell, bár viszonylag gyorsan átszoktam pl az új billentyű kombinációkra is, annak ellenére, hogy napi 8+ órában Win-t használok.
Este beszereltem a HDD helyére az Agility 2-őt és csináltam egy clean installt, Élőszőr azt hittem, hogy valami történt a ventivel, hogy teljesen néma gép az összeszerelés óta, de aztán iStatból kiderült, hogy mennek és van hangjuk is ha kell. Ebayről megrendeltem a szükséges slimsata kábelt, hogy visszakerülhessen a 500-as HDD is.
-
dni
őstag
Köszönöm a tippet, nem tűnik rossznak, utánanézek bővebben. A 4GB NAND nem tűnik soknak, nem tudom, hogy mi alapján gyorsítótárazik, ez még nem derült ki számomra a tesztekből. A YT-on leginkább az indítással kapcsolatos videók találhatók, de nálam ez nyoma a legkevesebbet a latba, hiszen évek óta csak altatás üzemmódot használok PC-n is.
-
<NewL>
addikt
értem.
a Pro azért is nem tetszik, már inkább angol billentyűzet kiosztás minthogy német.
akkor mostmár a kettő között vacilállok.
-- keraport, megbízható bolt. 5 töltési ciklus az akksiban. 2Gb ram 210K
-- magánszemély 2 akksi (szerintem ha megvenném, elég eladhatatlan lenne az az akksi) 4Gb ram - 220K ...mondjuk még ebből lehet tudok alkudni. ja és ennek magyar a bill kiosztásaszerintetek?
a keraport szokott vállalni valamennyi garanciát a használt gépeire? valaki esetleg vásárolt már onnan. uncsitesóm onnan vette a pro-ját, azt mondta korrekt srác -
<NewL>
addikt
plusz pénzert
jatszani nem jatszok, fényképezni nem fényképezek, max ha valami zeneszerkesztő-keverő programnál ott jól jöhetne valóban.
csak lattam, hogy a mobilarénás srácok jól elvoltak egy ilyen alap 5.1-essel akkor nekem sem lehet gondom vele. na mindegy szerintem is maradnának a ramok.te melyiket látod árban legjobb vételnek?
esetleg mit kérdezzek még meg az eladóktól?többet nem nagyon szeretnék kiadni, mert kell majd táska is hozzá az is 20 körül van egy normálisabb, meg szépen lassan még egy pár cucc.
beszeljukmac.com - apró - MBP 13" legújabb széria, 250K
jul 20-i vásár
csak személyes, csak Győr : ( -
Mr.Grincs
veterán
Azért adtam hozzá mivel az a géppel együtt van sajna. Meg nem használnám ki azt a havi 3gigát amit adnak hozzá, mert van itthon mobilnet, meg vezetékes net meg a az iphonehoz is van 4GB os net havonta.
A semmiért fizessek 2 éven keresztül 4 ezret? Vagyis nem a semmiért hanem egy olyan mobilnetért amit nem használok ki. Max odaadnám, valakinek aki kihasználná és így m,egérné. Én így gondoltam igazából. Megérné ha el tudnám passzolni a netet, de ha nem akkor nem érné meg nekem, így ezért szavaznék az apple bolt ajánlatára. -
Nyugdíjas
nagyúr
jaja, aszittem csak csavarhúzó kell hozzá, az azért más, mint eddig, mert akármilyen óvatos az ember a feszegetéses kinyitás során simán meg lehetett sérteni a házát a "régi" Mininek. De ahogy nézem nem lett könnyebb a dolog a HDD upgrade esetében. Sőt, mi a lófax az a fekete "ponyva" a vinyón? Nem láttam/találtam még képet, hogy leszeded, utána vissza is rakod-e... Meg ugy egyáltalán nem látom a funkcióját.
-
doc
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért nah... Én pl. "onnan" jöttem, és nekem tényleg arra volt jó a hackintosh, hogy lássam nagyon jó kis dolog lenne ez, ha stabil lenne. Na akkor vettem meg az iMacet, és azon jééé, stabil volt
Nemutolsósorban az elején megismerkedik a user a terminalba hekkelgetéssel, kextekkel miegyebekkel
-
varsam
őstag
azért kérdeztem, h milyen gépe van, lehet h pöccre felmegy rá. Én szenvedtem eleget a gépemmel, h menjen rajta, de megérte mert most szinte 100%-os, és nincs pénzem mac-re sajnos (még)
Amúgy meg Mac-re win-t vagy linuxot tenni és azt használni fő rendszernek, emberiség elleni bűntett -
cigam
titán
Isten ezért teremtette a kapcsolós konnektorokat
Ha a fogyasztása 0,002kwh, és 24 órát sleepben van (nemigazán életszerü), akkor 0,048kwh/nap, és 1,44kwh /hónap. És ez csak a gép, feltéve hogy tényleg csak 2W-ot eszik.
A monitort, a külső tárolót, az aktív USB HUB-ot, a nyomtatót, az aktív hangfalat, meg még kitudja mi minden köthető hozzá is áramtalanítod, vagy csak a gépet? Sok kicsi sokra megy! -
-
rii
nagyúr
Már repair is volt :-/
Verifying volume “TBWD”
Performing live verification.
Checking Journaled HFS Plus volume.
Checking Extents Overflow file.
Checking Catalog file.
Checking multi-linked files.
Checking Catalog hierarchy.
Checking Extended Attributes file.
Checking volume bitmap.
Checking volume information.
The volume TBWD appears to be OK.de egy perc alatt nem lehet leellenőrizni többszáz gigát :-/
-
Zefír
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest