- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz
Nyugdíjas #9996 üzenetére
MX Revo után tuti, hogy nehéz lenne megszokni az MM-t. Szerintem az MM kb olyan 1/3 olyan vastag mint a MX Revo. És a gombok hiánya is eleinte idegesítő tud lenni.
Szerintem ne cseréldle MM-re.Szerk:[link]
Más:
Hogyan tudok még 1 particiót létrehozni? Most csak 1 van, amin az osx van.Nem tudok rányomni a +ra.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #9964 üzenetére
én nem esek. csak már jönnek itt-ott a "na ennnyit a Macről" és hasonlók.
Majd ha olyan vírus lesz ami tényleg olyan, amik tíz éve a XP-ken tanyáztak, hogy használhatatlanná tették a gépet és csak teljes reinstall segített, majd lesz időm kétségbeesni.
azért megnéztem van-e flashbackem. nincs. -
-
Xero
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #9908 üzenetére
Már erősen gondolkozom rajta.
Egyébként kissé sörgőzös a fejem. Lehet, hogy kicsit túl simple-nek érzem a dolgot.(#9909) PiE137: Ha a system profiler is érzékeli, ne adj Isten még a bluetooth menü is feltűnt System Preferencesben és uram bocsá valamilyen eszközzel még működésre is tudod bírni, akkor örülj.
-
fityere
senior tag
válasz
Nyugdíjas #9878 üzenetére
Ahol most lakom kábel/parabola van arra rácsatlakozni ha lehet, mert néha nézek tv-t de nagyon ritkán.
Ami érdekel még mennyire futnak jól a mai játékok mert lenne rá igény főleg a The Witcher 2-re.
Mennyire jó szerkesztő programok vannak rá pl kép szerkesztők, zene és videó szerkesztők.
Köszönöm a válaszokat előre is
-
fityere
senior tag
válasz
Nyugdíjas #9875 üzenetére
Videó és képszerkesztés, és hasonló dolgok érdekelnek néha kedvet kapok és játszok egy két új játékkal és pár régi ami érdekel na meg tv helyett is használnám feltéve ha külső eszközt is lehet rácsatlakoztatni, vagyis mindenre. Stabil rendszert akarok amit mindenre használhatok.
-
-
-
Barett 50cal
senior tag
-
Zefír
őstag
válasz
Nyugdíjas #9762 üzenetére
Van 10dolcsim Amazonon, de nem tudom elkölteni, androidra sem enged játékot venni mert Hu bankártyám van, rendelni meg nem éri meg mert egy 5dolcsis sdkártya 15dolcsi pkval jár
ha érdekel írj egy pü-t.
De csak leállítottam a szinkronizálást, a stop sync-el, azt meg arra tervezték
GoogleDocs jövőhéten kiderül.
Egyébként szerintem ez a google meg apple jó páros tud lenni.sp@rtan iCloud jó, de csak annak akinek van iDevice. ha PC-vel akarná az ember szinkronizáltatni a gépét akkor nem hiszem, hogy a legjobb megoldás.
Ez a dropbox tényleg jó, Szerintem még ez a leg megbízhatóbb felhő rendszer eddig.Phantomhive
Próbáltad már a mountain lion-t? Imádni fogod a cloud rendszerét , pont neked találták ki akkor -
Zefír
őstag
válasz
Nyugdíjas #9758 üzenetére
Engem nagyon idegesít, hogy megvan szabva a googleDocs-ban, hogy mekkora file-t lehet max feltölteni, egy izmosabb pdf-et már nem is lehet, pl van 2 programozói könyvem, azt nem tudom felrakni..
Dropboxban meg csalódtam, bár lehet, hogy én állítottam be valamit rosszul, de beraktam a fileokat a megosztott mappába, viszont éppen képeket töltöttem fel picassára, így kikapcsoltam a dropbox szinkronizálását, majd elfejtettem, hogy az lelett állítva, és amikor újra indítottam a gépet, kiírta hogy 120file törölve... és a kukában sem találtam és nem is én nyomtam a törlésre :/ érdekes..Gdrive remélem összefogja majd a picassát, youtubeot, gDocs-ot mega google playt. Ez lenne jó húzás a guglitól ,meg kicsivel több tárhely mint 5gb ..
(#9759) sp@rtan
Cloud nekem nem játszik mert nincsen iDevicem, MÉG
És nem rosz, hogy 2 külön szolgáltatónál vannak az adataid? illetve 3..
Sugart meg dropboxot lehet hálózati meghajtóként csatlakoztatni? -
marciart11
aktív tag
-
-
Zefír
őstag
válasz
Nyugdíjas #9713 üzenetére
Tehát egy szavazat az iMac re. Mondjuk neked szerencséd volt, pont akcióban tudtad venni.
Azért nehéz eldönteni, mert ha iMac-et veszek, akkor ugye egyszerre több pénzt kell költeni, ami valljukbe egy diáknak munka nélkül, anyuciékon élősködve elég ciki, és nehéz...
Viszont ha mini-t veszek akkor nem kell egyben megvennem, először mini, aztán ha van kess akkor monitor. Lehet előbb kéne monitort is nézni,és akkor lehet mérlegelni..de imachez meg jár egér+klav kombó, ami szintén 40k... Na ilyenkor legyen okos az ember...
Főleg, hogy van vezetéknélküli egér klavom, eladni meg nem lehet 40-be.. -
-
Blaise
veterán
válasz
Nyugdíjas #9657 üzenetére
Köszi!
Ezt néztem ki, csak fostam amiatt, mert nincs a Mac kompatibilitási logo mellette
szerk: a gyorsbillentyűket beállítja magának az OS? A Cmd gomb helyett a windows gombot kell majd nyomni?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #9584 üzenetére
Éjjel megcsináltam egy visszaállítást, ugyanúgy nem megy a Boot Camp átméretezés.
Olvastam, hogy a bootcamp valójában nem csinál semmi különlegeset, csak átméretezi az Mac partíciót...
Pontosan mit kellene a sikeres Win telepítéshez ezek után _kézzel_ megcsinálnom?
1. Maradhat a GUID partíciós tábla, vagy kell egy MBR formátumú?
2. Elég ha Install media-ról átméretezem a HFS+ partíciót? -
Xero
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #9512 üzenetére
Pontosan. Lényegesen többet számít a környezeti fény. Nem mindegy, hogy milyen szobában, milyen fényforrások és milyen ablak elhelyezés mellett van használva az a monitor.
Én egyedül ezért nem hiszek a bolti kalibrációban. Nyilván jobb mint a semmi, de egy helyszínen végzett kalibrálásnál nekem nincs meggyőzőbb.
-
Zefír
őstag
válasz
Nyugdíjas #9417 üzenetére
Mert nem bírok megülni a seggemen, és szeretem kipróbálni az új dolgokat
TheMarci
Hát az van, már régebben leírtam csak nem volt rá reakció., hogy van PayPal-om, de magyar, és Appstore nem fogadja el. Ezt onnan, tudom, hogy beakartam állítani, és azóta nem engedi kiválasztani, hogy nincs kártyám.
Rányomok, higy None, mint nincs kártya, beírom név, utca, Budapest, MO, irányító szám, ,
És akor kér area kódot, nah oda mit kell beírni?
Jah, és azt írja hogy az USA-ban lakom, hameg átváltok magyar Appstore-ba, (mert nyilván USA-ban nem fogadjak el a magyar címem, ) ott meg nincs lehetőség se PayPal-ra, sem a None-ra.
És azért idegesít mert nem tudok letölteni free appokat-se, mert bedob a fizetési beállításokhoz.VPN-t be állítottam, csatlakozik, de ugyanúgy az én IP-met írja ki..
-
sigmoid
tag
-
Alex91
félisten
-
-
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #8478 üzenetére
nem is a kultusz persze ...
és remélem menni a fog az almának (mint egy micorosoft ellenlábasnak) ezután is jól ... (sztem a w7 fő konkurenciája az OSX ... szal'részemről ezért is az aggodalom)ha jól tudom, volt olyan korszak, hogy a háttérben volt, és a szakadék széléről kellett visszahoznia az apple-t ... apple-klónok, stb. de nem vagyok benne a témában ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest