- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic V2 - origami
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
sziasztok
pár kérdésem lenne,meg egy kis felvilágosítást szeretnék kérni.ez nagyon megéri az árát? MacBook Alu Unibody - fél éves 180K
ennek villantyús(
) a billentyűzete?
ha nem melyiknek az? - lehet nem vagyok képben,de ebből az alu unibodykból van két majdnem tökugyanolyan,2008-2009-es,a régin van firenemtommi (mire jó ez? eddig nem volt nem is tudom mi lenne a funkciója. mindenütt csak azt írják ,hogy zenészek stb meg fényképezőről le lehet szedni a cuccokat,de arra nem elég egy usb?)
tovább...akkor a 2009-es alu unibody meg a régi csak ennyiben különbözik? meg kicsit össze van zsugorítva a bal oldalon minden. és az újabbaknak mindegyiknek világít a billentyűzete?
nézegetem kb 1 hónapja mindenhol az Apple cikkeket vegyesen (iMac,MacBook,iPod meg minden nyalánkság,nagyon bennem van már a birtoklási vágy) eddig kb az árakat néztem a magyar oldalakon. bele lehet akadni jó cuccokba (alu 24"-es iMacet láttam 210-ért pár óráig a macbeszeljuk.com apróban
)
hát igen csak el kellene adni most már pár cuccot és jöhetne. pár hét és jövök azt hiszem
voltam bent ma a Saturnban. egy fehér csodát nyomkorásztam meg,de az istennek sem találtam meg ezeket a jeleket amik a nickemben vannak <>,hasonlót találtam de azzal nem akart beengedni.
egyébként még nem tudom pontosan mit is szeretnék,iMacet vagy MacBookot. de most amiről irkáltam annyira megtetszett...
tv-re ,hogy tudok rákötni egy macbookot? van rajtuk hdmi vagy valami speciális kábel van?
aki unatkozik válaszolhat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mozilla Firefox
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Gyúrósok ide!
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a billentyűzete?
)
TigerCat