Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
sziasztok
pár kérdésem lenne,meg egy kis felvilágosítást szeretnék kérni.ez nagyon megéri az árát? MacBook Alu Unibody - fél éves 180K
ennek villantyús(
) a billentyűzete?
ha nem melyiknek az? - lehet nem vagyok képben,de ebből az alu unibodykból van két majdnem tökugyanolyan,2008-2009-es,a régin van firenemtommi (mire jó ez? eddig nem volt nem is tudom mi lenne a funkciója. mindenütt csak azt írják ,hogy zenészek stb meg fényképezőről le lehet szedni a cuccokat,de arra nem elég egy usb?)
tovább...akkor a 2009-es alu unibody meg a régi csak ennyiben különbözik? meg kicsit össze van zsugorítva a bal oldalon minden. és az újabbaknak mindegyiknek világít a billentyűzete?
nézegetem kb 1 hónapja mindenhol az Apple cikkeket vegyesen (iMac,MacBook,iPod meg minden nyalánkság,nagyon bennem van már a birtoklási vágy) eddig kb az árakat néztem a magyar oldalakon. bele lehet akadni jó cuccokba (alu 24"-es iMacet láttam 210-ért pár óráig a macbeszeljuk.com apróban
)
hát igen csak el kellene adni most már pár cuccot és jöhetne. pár hét és jövök azt hiszem
voltam bent ma a Saturnban. egy fehér csodát nyomkorásztam meg,de az istennek sem találtam meg ezeket a jeleket amik a nickemben vannak <>,hasonlót találtam de azzal nem akart beengedni.
egyébként még nem tudom pontosan mit is szeretnék,iMacet vagy MacBookot. de most amiről irkáltam annyira megtetszett...
tv-re ,hogy tudok rákötni egy macbookot? van rajtuk hdmi vagy valami speciális kábel van?
aki unatkozik válaszolhat

Új hozzászólás Aktív témák
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- RTX 3080 Gamer - I5 12600KF - 240 AIO - 16GB DDR4 - 500GB SSD - 2TB HDD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a billentyűzete?
)
TigerCat