- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
sziasztok
pár kérdésem lenne,meg egy kis felvilágosítást szeretnék kérni.ez nagyon megéri az árát? MacBook Alu Unibody - fél éves 180K
ennek villantyús(
) a billentyűzete?
ha nem melyiknek az? - lehet nem vagyok képben,de ebből az alu unibodykból van két majdnem tökugyanolyan,2008-2009-es,a régin van firenemtommi (mire jó ez? eddig nem volt nem is tudom mi lenne a funkciója. mindenütt csak azt írják ,hogy zenészek stb meg fényképezőről le lehet szedni a cuccokat,de arra nem elég egy usb?)
tovább...akkor a 2009-es alu unibody meg a régi csak ennyiben különbözik? meg kicsit össze van zsugorítva a bal oldalon minden. és az újabbaknak mindegyiknek világít a billentyűzete?
nézegetem kb 1 hónapja mindenhol az Apple cikkeket vegyesen (iMac,MacBook,iPod meg minden nyalánkság,nagyon bennem van már a birtoklási vágy) eddig kb az árakat néztem a magyar oldalakon. bele lehet akadni jó cuccokba (alu 24"-es iMacet láttam 210-ért pár óráig a macbeszeljuk.com apróban
)
hát igen csak el kellene adni most már pár cuccot és jöhetne. pár hét és jövök azt hiszem
voltam bent ma a Saturnban. egy fehér csodát nyomkorásztam meg,de az istennek sem találtam meg ezeket a jeleket amik a nickemben vannak <>,hasonlót találtam de azzal nem akart beengedni.
egyébként még nem tudom pontosan mit is szeretnék,iMacet vagy MacBookot. de most amiről irkáltam annyira megtetszett...
tv-re ,hogy tudok rákötni egy macbookot? van rajtuk hdmi vagy valami speciális kábel van?
aki unatkozik válaszolhat

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- ASUS Crosshair Hero VI WiFi x370 + AMD Ryzen 5 2600X/5500 (hűtővel)
- GAMER PC - RYZEN 5 / GTX 1660 SUPER / 16GB RAM
- Megbízható FullHD Gamer PC
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk dokkolókat
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a billentyűzete?
)
TigerCat