Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madgie
üzenetére
Csak az érdekelne, hogy amikor még csak az inteles gépek voltak, akkor nem is használtál Lightroom-ot ill. Photoshop-ot? Mert ha igen, akkor csak nem lehetett akkora kínszenvedés, mint írod. Venturáig az én tapasztalatom szerint nem romlott a 2017-es iMac teljesítménye (sőt!), Sonoma meg (hivatalosan) fel sem megy rá. Vagy a Lr újabb kiadásai lassultak annyira be inteles konfigon?
(mondjuk én amatőr fotósként mindig is inkább DxO-t használtam Lr helyett, és a PsE-t is kidobtam az Affinity javára, pont azért mert nem futott az M1-en).
Az M1 megjelenésével nem váltak használhatatlanná az inteles gépek olyan applikációkkal, amik korábban jól működtek, és attól még, hogy van jobb gép, nem válik valami használhatatlan trágyává egyik napról a másikra. Ne csináljunk már ilyen fekete/fehér dolgot ebből is.(én kitartok amellett a véleményem mellett, hogy egy 27 colos /minél fiatalabb/ Retina iMac használati értéke /amatőr/ fotós célokra még mindig igen magas, és ezt egy M-es mini-vel csak jóval nagyobb összegből tudod kihozni. Az inteles iMac-ek és Macbook-ok le-ócskavasozása igen népszerű lett a PH-n néhány hangadó miatt, de én próbálok még ésszerűen gondolkodni: ha tudja az ember, hogy mire akarja őket használni, ezek pont olyan jó gépek lehetnek, mint akár 10 évvvel ezelőtt voltak, csak vannak már jobbak is. Ja és mégegy: nem hazabeszélek: JELENLEG van M-es pro gépem, van Studio Display-em, és van 27-es inteles iMac-em, szóval van némi aktuális összehasonlítási alapom, tehát a véleményem nem hipotézisekre és nem is anyagi okokból meghozott kompromisszumokra épül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat