Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
A lakatot kellett kinyitni a módosításhoz.
Pár méterre oldalra van a képernyő, így elkerülte a figyelmem. És most már rohadtul ki is állt a nyakam.Nagyjából 15 évet öregedtem ezalatt a pár óra alatt, és nem tudom elmondani mennyire ideges vagyok. Kb. 15 oldal káromkodást tudnék most írni.
Rohadtul utálom ezt a fajta agressziót amit az apple művel. Nyilvánvalóan a rendszer képes kezelni az egérmutató egymilliárdszor gyorsabb sebességét is, de nekünk meg akarja mondani az a f.sz hogy Tim hogy ez is elég. Gondolom az apple moouse-al csodálatosan működik, csak ugye az megint csak az egyéni preferencia semmibevétele hogy csakis egy és egy darab egér létezik több millió, vagy talán több milliárd kéz méretéhez.Marha nagy szerencsénk van hogy nem ez az egy cég uralja a világot, mert akkor kijelzőből is kétféle méret létezne a világon, kesztyűből 1 méret természetesen, (amely mindenkinek jó), wc csészéből 1 és kerékpárból talán kettő.
Gyűlölöm az agressziót, ezért most megtaposnám Timet.
kb. 7 éve ugyanígy kezdtem az első ipademmel, úgyhogy lesznek még kirohanásaim. Az apple fanatikusok ne olvassák a hozzászólásaimat, a többiektől pedig előre is elnézést kérek.
Meg kell jegyeznem azonban hogy csípem az öreget. Amíg ő lesz a góré, nem aggódom az adatbiztonsággal kapcsolatban. Bírom a döntéseit, értem az üzletpolitikáját, főleg ipad vonalon, de ilyenkor azt kívánom neki hogy csak mokkáskanállal egye a levest egész életében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Micro Four Thirds
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest