Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Én gondoltam egy merészet és feltettem. Eddig sem volt gond a rendszer sebességével, de most sokkal gyorsabb lett, látszik, hogy ezt már tényleg az M1-re optimalizálták.
És van egy észrevételem is, mégpedig az, hogy az iCloud-ban található Íroasztal egyet jelent a gépen lévő Íróasztallal. Tehát ha én az iCloud-ban felmásolok az Íróasztal mappába valamit, akkor megjelenik a gépen is. Eddig ez nem így volt (legalábbis Nálam), hanem külön volt a kettő, vagyis amolyan parancsikont tesz ki az asztalra. Erre úgy jöttem rá, hogy kitette a sulival kapcsolatos dolgokat, én meg nem tudtam elsőre hogy miért csinálta és kitöröltem. Aztán jött a döbbenet, hogy nincs a felhőben sem a mappa és elsőre a Kukában is azt írta hogy nem lehet visszatenni, mert nem létezik. De szerencsére ha csak simán csak kihúztam a Kukából akkor visszarakta, de szerintem vagy három szívrohamot kihordtam lábon az alatt a másfél perc alatt.
Közben rájöttem a titok nyitjára, bementem a Beállításokba-Apple ID-iCloud és az iCloud Drive beállításaiban fent ott volt a pipa az Íróasztal és a Dokumentumok között. Azt kiszedtem és most újra külön van a kettő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)