Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz wm2 #27627 üzenetére

Én 2016-os belépő rMBP-t használok és semmivel sem érzem nehezebbnek, mint az AIR-t (400 körül már találsz).

Igen igen, de az Air már eleve kompromisszum, mert nagy :) Nekem a 11"-es Air az etalon erre a melóra, 3-4 évig nyomtam vele így, elképesztő szabadságot ad, ha az ember nagyon ritkán dolgozik a saját kijelzőjén, és naponta hozza-viszi a gépet (mert nagyon ritkán előfordul a saját kijelzős munka is pl. ügyeletben, és akkor nagyon kell, tehát pl. egy Mini nem megoldás). Csak aztán céget váltottam, ahol egy szaros DELL-t kaptam, amin még admin jogom se volt a Windowson (banki security rulz) :) Most megint váltok és szeretnék visszatérni a "zseb pc-mhez" :)

Terepre inkább....

Terep alatt "terpet" értek, szóval amikor nem döglök az iródában a dokkolt géppel. Ilyen nagyon ritkán van, viszont velejárója lehet hogy egy rackszekrény mellett állva kell tartani a gépet, és lesni a konzolt :)

A belépő rMBP előnye talán annyi még, hogy könnyebb belőle kiszállni.

Nem én fizetem, és a céges mivoltából fakadóan használt sem jöhet szóba. Olyan 600eFt burttó a keret, de kötelező az Applecare is, szóval azt le kell vonni.

Egyébként állítólag jól mennek type-C-s Mac-ek a DELL dokkolókkal, amikből vannak egész komolyak is. Pl. most kaptam egyet a régi helyemen, és lesz lehetőség a felmondási idő alatt kipróbálni az új helyen, win-win :D

Még alszok rá azért párat, ha mindenes laptopnak venném magamnak, akkor szerintem is a Pro lenne, de van itthon egy izom PC-m, mindent azon intézek. A melós géppel szemben támasztott követelményeket meg már írtam, oda nagyon passzolna a 11"-es Air (ami már nincs sajnos) vagy a 12"-es Macbook széria.

Új hozzászólás Aktív témák