Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 2016-os belépő rMBP-t használok és semmivel sem érzem nehezebbnek, mint az AIR-t (400 körül már találsz).
Igen igen, de az Air már eleve kompromisszum, mert nagy
Nekem a 11"-es Air az etalon erre a melóra, 3-4 évig nyomtam vele így, elképesztő szabadságot ad, ha az ember nagyon ritkán dolgozik a saját kijelzőjén, és naponta hozza-viszi a gépet (mert nagyon ritkán előfordul a saját kijelzős munka is pl. ügyeletben, és akkor nagyon kell, tehát pl. egy Mini nem megoldás). Csak aztán céget váltottam, ahol egy szaros DELL-t kaptam, amin még admin jogom se volt a Windowson (banki security rulz)
Most megint váltok és szeretnék visszatérni a "zseb pc-mhez" 
Terepre inkább....
Terep alatt "terpet" értek, szóval amikor nem döglök az iródában a dokkolt géppel. Ilyen nagyon ritkán van, viszont velejárója lehet hogy egy rackszekrény mellett állva kell tartani a gépet, és lesni a konzolt

A belépő rMBP előnye talán annyi még, hogy könnyebb belőle kiszállni.
Nem én fizetem, és a céges mivoltából fakadóan használt sem jöhet szóba. Olyan 600eFt burttó a keret, de kötelező az Applecare is, szóval azt le kell vonni.
Egyébként állítólag jól mennek type-C-s Mac-ek a DELL dokkolókkal, amikből vannak egész komolyak is. Pl. most kaptam egyet a régi helyemen, és lesz lehetőség a felmondási idő alatt kipróbálni az új helyen, win-win

Még alszok rá azért párat, ha mindenes laptopnak venném magamnak, akkor szerintem is a Pro lenne, de van itthon egy izom PC-m, mindent azon intézek. A melós géppel szemben támasztott követelményeket meg már írtam, oda nagyon passzolna a 11"-es Air (ami már nincs sajnos) vagy a 12"-es Macbook széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem a 11"-es Air az etalon erre a melóra, 3-4 évig nyomtam vele így, elképesztő szabadságot ad, ha az ember nagyon ritkán dolgozik a saját kijelzőjén, és naponta hozza-viszi a gépet (mert nagyon ritkán előfordul a saját kijelzős munka is pl. ügyeletben, és akkor nagyon kell, tehát pl. egy Mini nem megoldás). Csak aztán céget váltottam, ahol egy szaros DELL-t kaptam, amin még admin jogom se volt a Windowson (banki security rulz) 
TigerCat