- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
eddie303
őstag
ja
Van egy ilyen is, de pl. egy idõ után rájössz, hogy jobb forrásból felrakni a cuccokat. Operát nem szeretem, bár Firefoxnak is van ''Lizard''-ja
S nem is rossz. Meg pre-built OpenOffice.org-nak is
De igazán komoly cuccokat vagy forrásból, vagy a disztród kedvenc formátumából
-
PWR
aktív tag
nem biztos, hogy minden Linux user admin akar lenni vagy profi. En egyszerüen azert kezdtem el vele foglalkozni, mert 1) kivancsi voltam ra 2) paraztam az Internetes veszelyektöl es mivel nem ismertem annyira a halozatokat/tüzfalakat, ugy gondoltam, hogy jobb, ha Linuxal netezek - be is jött, nem is voltak virus-, fereg- es egyeb problemaim eveken keresztül.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest