- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
semtex01
csendes tag
Akkor elvéve a felfedezés örömét: Bővebben: link
-
semtex01
csendes tag
Kicsit türelmesebben, linuxhoz úgyis szükséged lesz rá. Szóval a itt találsz linux-os klienst: Bővebben: link
Sok sikert! -
mkbla
senior tag
Sajna nem tudok abban segíteni h interneten közvetlen hogy kell fimet nézni, mert valójában nem szoktam, meg nem is próbáltam.... próbáldd meg letölteni a gépre és onna mengnézni...
a java dologban segítek:
kell hozzá: libstdc++, ezt a csomagok közül rpm-ből fel tudod rakni.
aztán ha elindítod azt a .bin fájlt (már persze ha van rajta futtatási jog) akkor az majd szépen egy j2re1.4.2 vagy vmi hasonlo nem tom pontosan milyen nevű könvtárba kitömöríti magát. ezt bemásolod az /usr/share -be belemész ezen a kt-on (j2re1.4.2)belül a /plugin/i386/ns610-gcc32. lesz itt 1 file, erről csinálsz egy szimlinket abba a kt-ba ahol a böngésződ van pl. /usr/local/mozilla/plugins.
és kész. -
tierbatyo
senior tag
Java:Bővebben: link
-
mkbla
senior tag
nem tudom h mi lehet a gond... nekem ezzel megoldódott, viszont volt egy szerver amir felraktam a 9.2 aztán 1 csomó hibát kiirkált kezdésnél (mittudomain miket asszem a winchesterrel kapcsolatban) aztán a 10.0-t is felraktam de ugyanaz volt a baj, a gép volt a sz*r. másik gépre felraktam a 9.2-t azóta is ossza a netet....
ben ir ki hibákat vagy furcsa dolgokat? aminek nem kéne ott lennie?
mekkora particiokat adtál neki?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest