- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
jimhun
senior tag
up
-
jimhun
senior tag
Hali !
Lécci mondjatok valami Dc++-hoz hasonló programot llinuxra.
THX -
jimhun
senior tag
Sziasztok !
Két kérdésem lenne a Mandrake 10-es verziójával kapcsolatban.
Az egyik hogy ha webkamerát akarok nézni interneten akkor kéri a Java-t. Ha ezt letöltöm akkor a .bin file-lal nem csinál semmit. Nem indítja el. Tudtok esetleg más megoldást erre???
A másik hogy szeretnék olyan wmv file-t nézni amit nem letöltök, hanem az internetről jársza le folyamatosan ''Stream-be''(ez egyébként a mindentudás.hu-n fennt lévö elöadások). Hangom az van de képet nem ad hozzá...A sima wmv kiterjesztésü file-okat lejátsza ha gépröl indítom. Meg valami xwv file-t irogat vagy mit...
Thx -
jimhun
senior tag
Hali !
Most telepítettem fel a Mandrake 9.2 verzióját és miután elindul a telepítés után egyszerűen megáll töltés közben a Modulfüggőségek megkeresése: résznél és nem hajlandó tovább menni.
Nem tudjátok mi lehet a gondja ?
Thx -
jimhun
senior tag
Hali !
Van itt valakinek Redhat 9-e?
Én felraktam a gépemre minden jó is, de a hangkártyát egyszerűen nem hajlandó felismeri és ahogy elindul a rendszer hibát ír ki a hangkártyára. Az alaplapom egy Abit Is-7E2 és ezen van a hangkártya integrálva.
Ha rámegyek arra hogy Sound Card Detection kiirja hogy hangkártya a rendszerben.
Van valami mauális beálítási lehetőség erre???
Légyszi egyszerűen írjátók le mert annyira nem vágoma Linuxot.. -
jimhun
senior tag
válasz
dr_strange #3305 üzenetére
thx !
Miért nem biztosnágos? Mit értesz ez alatt? Eltünhetnek az adatok??? -
jimhun
senior tag
Hi all !
Előre is bocs ha a kérdés nagyon Láma lenne !
Én most szeretném felrakni az UHU Linuxot és eddig windowst használtam. Na most az egyik vinyóm meg a mobile-rackem is NTFS, ha a rendszervinyóra felteszem a Linuxot akkor nem lesz gond azzal hogy a másik vinyót és a racket látja-é?
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest