- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Aktív témák
-
semtex01
csendes tag
Akkor elvéve a felfedezés örömét: Bővebben: link
-
semtex01
csendes tag
Kicsit türelmesebben, linuxhoz úgyis szükséged lesz rá. Szóval a itt találsz linux-os klienst: Bővebben: link
Sok sikert! -
semtex01
csendes tag
Szisztok! Egy kérdésem lenne: Suse linux KDE ablakkezelővel, és a hang annyira halk, hogy hangfalak max hangereje mellett is alig szól. Kmixerben minden maxra felhúzva, de semmi változás. Próbálkoztam még Xmms beállításain belül is, hogy milyen modult használjon hangkeltésre, de nem segített. Tudtok valami megoldást?
-
semtex01
csendes tag
Nem tudom, nem ismerem suse-t, de egy magára valamit is adó disztribúción (és nem sulinetes gépek CD mellékleteként) kell hogy legyen gcc, vagy próbáld úgy keresni, hogy glibc. Ha DVD-re van írva, akkor valószínűleg az már Extended Suse
, tehát kell hogy legyen rajta gcc. A remény hal meg utoljára.
De amit mondtam, ha tényleg komolyabban akarsz foglalkozni vele, akkor nem ajánlom a suse-t. De ez csak az én véleményem... -
semtex01
csendes tag
válasz
lamadou #2909 üzenetére
Megkeresed a config programját, nem tudom, hogy mi a neve... De a Windowsnak megfelelő vezérlőpulton keresd.
PPPOE kapcsolat, dns címeket ha kér, akkor Chello honlapján megnézed, TCP/IP (ha kérdezi) automatikus meghatározása.
Felhasznnév, jelszó
A többi meg ilyen finomságok, hogy tűzfal, meg hogy auto tárcsázás meg hasonlók, ezek nem befolyásolják magát a csatlakozást...
[Szerkesztve] -
semtex01
csendes tag
Hát igen...
Slackware az már egy kicsit komolyabb, mint Suse, még jó hogy fut rajta, de a Suse szvsz annak a user-nek megfelelő, aki még csak most ismerkedik a linux-szal, mert egy lebutított grafikus felületet ad (ezért van hozzá 1 CD szemben Debian 7 CD). Szóval ha fordítgatni (ami ugye már egy komyolabb dolog) akarsz akkor ajánlom Debian-t vagy Gentoo-t. Ez utóbbit már a telepítésnél is te fordítod csomagokból, úgyhogy ezzel tutira lefordul minden, mivel te tudod majd, hogy mi van a rendszeredben és mi nincs.
Ha ragaszkodsz a Suse-hez, akkor hibaüzenetből lehet következtetni, hogy hol a gubanc.
Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest