- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz
regener #31131 üzenetére
Nem tudom ez neked mennyire megoldás. Kb 3 hónapja pont ugyan ezen probléma miatt jöttem el az OVH-tól. Annyi különbséggel, hogy ott én hozzá fértem mindenhez mert én bérteltem. Valami a külföldi sávjukkal van mostanában, hiába írtam a supportnak nem tudták megoldani. Egyik napról a másikra belassult, hol jó volt hol nem. Átmentem másik szolgáltatóhoz, ami németben van és azóta semmi ilyen gond nincs.
-
bambano
titán
válasz
regener #31125 üzenetére
kérdés, hogy a le és a feltöltés lassúsága között van-e kapcsolat.
a letöltést egyszerűbb konfigurálni, a torlódásvezérlést, ezen belül a tcp window rescaling-et és a vezérlőprotokollt is lehet állítani a kernelben.
a feltöltés javításához a kliens gépet kell faragni, ha az windows, akkor ahhoz nem értek és itt offtopicarra figyeljetek, hogy lehet olyan helyzet, amikor a józan ésszel ellentétes beállítás segít.
-
válasz
regener #31127 üzenetére
Úgy értem, hogy ezzel a 80-as pinggel, ami alaphangon 160ms latency már ilyen 3Mbps korlátoztad magad default beállításokkal (TCP window).
Ha ezt megfejeli időszakosan valami hálózati ingadozás, eldobált csomag, akármi, akkor reccs. Nem általános ping az érdekes, hanem az éppen akkori, amikor gond van. Lehet ma már nincs semmi, még nem írtad.
Adott esetben érdemes lehet más, erre a funkcióra szakosodott protokollt használni.
-
válasz
regener #31125 üzenetére
Első körben megnézném valami mással. Ha az jó akkor a következő lépésben másik kliens programmal. 3-dik körben kezdeném el túrni SFTP szerver konfigját.
Firewall nincs közte? Manapság igen beteges tűzfalak vannak. Eddigi kedvencem ami letiltott egy sima FTP kapcsolaton tar.gz átvitelt, mert volt benne egy olyan python verzió amiben van egy durvább sec hole (ami a valóságban nem is volt benne, mert backportoltuk a patchet).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest