- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Csokimester #4994 üzenetére
Akkor itt válaszolok, hogy végképp agyvérzést kapjon az utókor.
Az a telepítő kellne amivel már vagy sokszor telepítettél.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Csokimester #4994 üzenetére
tehát ha nekem sürgős lenne, hogy kde alatt a képernyővédőt hol állítsam be, akkor azt hirtelen írjam be 5 wines topikba, mert azelőtt win volt a gépemen... húúú, de penge logika. a a win nem megy fel, az nem linux probléma. ha a linuxot legyalultad, akkor onnantól kezdve a probléma nem linux probléma. viszont ha több topikba crosspostolsz, az a netikett szerint legalább illetlenség. elég nagy az átfedés fórumozók tekintetében a linuxos topikok között, én is 4-et olvasok/hozzászólok. és ha már 3. helyen olvasom ugyan azt, akkor nem válaszolok egyikre se.
ráadásul ha kérdés helyett használod a keresőt, akkor már rég meglett volna a válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest