Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
/etc/systemd/system.conf fájlban ezt az értéket kikommenteled, és a megfelelő értékre állítod: DefaultTimeoutStopSec=90s
Abban egyetértek, hogy kéne lennie erre egy hotkey-nek, amivel azonnal kilőhető lenne, de nincs. P5steringet nem zavarja, ő kész 5 perceket is várni. Én pont az ilyen baromságok miatt állok majd át systemd-mentes disztróra.
Az még hagyján, hogy várni kell, de még azt se írja ki normálisan, hogy mire. A stop job is running. De melyik folyamaté? F4×ság a köbön, akárhogy nézzük
-
samujózsi
senior tag
Ha rákeresel a "stop job is running timeout" kifejezésre, az első pár találatban ott egy válasz azt hiszem, a stackexchange-ről. A default átállításhoz a systemd-t kell újrafordítani, ez manapság ugye nem sűrűn jelent valós megoldást, egyébként meg az adott service konfig fájljában kell elhelyezni egy TimeoutSec= paramétert, de úgy emlékszem, ez valamiért vagy nem működik egyes service-ek esetében vagy valami egyéb gondot okozott, mert én végül feladtam és inkább kivárom azt a pár percet, míg leáll a gép/vagy kinyomom a szemit a power gombnál

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Linux kezdőknek
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg több mindenben elhasal....Asszem megy vissza MX linux.