Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Claude Leon
üzenetére
Na igen, gnome3 sem igazán jött be nekem, de a KDE akkor is valamiért ősellenség számomra.

Unity-vel nincs tapasztalatom, ahhoz nem tudok hozzászólni. -
tvamos
nagyúr
válasz
Claude Leon
üzenetére
En sem ertem, miert a Unity-t irtam, mar vissza is vonnam, mert ugyan utalom, de 3 KDE distro-t instalaltam a gepemre, es egyikkel sem indult a gep. (Install utan nyomtam egy restartot, es mindharom esetben lehalt a Grub, nem indult a gep.) Szoval... ez legalabb megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest