- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Ez a megoldás bennem is felmerült, de az evince-ben sem tudom a plain paper-t envelope-ra állítani. No meg ez plusz egy lépés.
Latex-be még nem mertem belevágni, néha még a vimdiff billentyűkódjait is elfelejtem.
Szintaktikákat pláne összekavarom különböző helyzetekben, pl. rakok ; - t sor végére, ahol nem kellene vagy fordítva, és csodálkozom, miért ad vissza hibát.
Nem tudom, megéri-e az időbefektetés elsajátítani a latex-t, ha csak ritkán használnám.(#14881) ViZion
Alkalmanként néhány borítékról van szó. A4-es etikett-nél pedig azt kellene szerkesztgetni, hova nyomtasson a már leszedett címkék helyének kihagyása miatt.
A legegyszerűbb közvetlenül a borítékra nyomtatni.Feldobom máshol is a kérdést, addig a legjárhatóbb út, ha a cups-ban oda-vissza állítgatom.
Kösz mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy méretű áblagép érkezett a Vivotól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szintaktikákat pláne összekavarom különböző helyzetekben, pl. rakok ; - t sor végére, ahol nem kellene vagy fordítva, és csodálkozom, miért ad vissza hibát.