- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos úgy adódott, tanulmányaimnak köszönhetően újból fel fogok rakni egy linuxot. Annó szinte végigpróbáltam az összeset ami volt, de gondolom azóta történt pár változás. Szóval tanácsot szeretnék kérni melyik disztribet rakjam fel. Jó lenne ha minél hamarabb és fájdalommentesebben feltelepülne, nem kell bele sok cucc, inkább az a lényeg ne foglaljon sok helyet (de azért a fontosak legyenek meg benne). Például nagyon szeretem a gentoo-t de most annak nem állnék neki felrakni
Jelenleg UHU-n illetve Mandrake-en (vagyis ezt már Mandriva-nak hívják tudnám miért a régi név jobb volt) gondolkozom, (előbbi mert mégiscsak magyar termék, utóbbi mert régen sokat használtam), de ha ezeknél van valakinek jobb ötlete szóljon
(pl. Ubuntut egyáltalán nem ismerem, akkor már nem linuxoztam amikor az elterjedt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged