Hirdetés
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos úgy adódott, tanulmányaimnak köszönhetően újból fel fogok rakni egy linuxot. Annó szinte végigpróbáltam az összeset ami volt, de gondolom azóta történt pár változás. Szóval tanácsot szeretnék kérni melyik disztribet rakjam fel. Jó lenne ha minél hamarabb és fájdalommentesebben feltelepülne, nem kell bele sok cucc, inkább az a lényeg ne foglaljon sok helyet (de azért a fontosak legyenek meg benne). Például nagyon szeretem a gentoo-t de most annak nem állnék neki felrakni

Jelenleg UHU-n illetve Mandrake-en (vagyis ezt már Mandriva-nak hívják tudnám miért a régi név jobb volt
) gondolkozom, (előbbi mert mégiscsak magyar termék, utóbbi mert régen sokat használtam), de ha ezeknél van valakinek jobb ötlete szóljon
(pl. Ubuntut egyáltalán nem ismerem, akkor már nem linuxoztam amikor az elterjedt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- DJI topic
- Lexus, Toyota topik
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napokon belül befut a No Rest for the Wicked kooperatív frissítése
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) gondolkozom, (előbbi mert mégiscsak magyar termék, utóbbi mert régen sokat használtam), de ha ezeknél van valakinek jobb ötlete szóljon