- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Major Major #8266 üzenetére
értelmes jelszóm volt (szerintem) szóval nem szótári ami 3perc alatt kipörgethető,és nem is a kutyám neve
de ha macen keresztül is bejön akkor maradok az 1xerübb módszernél és körbejárom a szomszédokat h jöttem csabihoz és ha vmeik annya apja mondja h hívja akkor megtaláltam
Beírtam ezt a kates parancssort de azt írja h nincsen katem és h aptgettel tegyem fel,más megoldás nincs h #jelet tegyek a edgy sor elé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ASUS ROG Zephyrus M16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest