Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
válasz
BluEyes
üzenetére
BluEyes és Bambano!
Köszönöm a gyors válaszotokat.
Egy Yamaha hangkariról és egy Asus TV-video kártyáról van szó.
Tudom mindkettő idejét múlt, de ragszkodnék hozzájuk. Egyik a költség. Most feccoltam némi pénzt új gépbe, nem mindegy, hogy mennyit tudnék áthozni a régiből. A másik ok még fontosabb. A Yamaha kártyának egyszerűen SZUPER a hangzása.
A kártyák jelenleg is működnek XP alatt az új gépben egy nagyon lebutított üzemmódban, az XP által felajánlott driverekkel. A letöltött fejlettebb meghajtókkal nem működok hobátlanul egyik kártya sem.
A levelem megírása óta „okosodtam” is. Ha jól értettem az emulátor olyan program mellyel fejlettebb op.rendszeren lehet régi progikat futtatni. Nekem másra lenne szükségem, valami Virtualis gép kéne, amelyet a következő módon lehetne használni:
Alaplap a neki megfelelo driverekkel vagy XP, vagy Linux.
Ebben az alaplapban ülnek szeretett kártyáim. Elindítok egy ablakot, melyben installálom a Win98-t a normál telepítőjével, majd felteszem a kártyák telepítőit. És minden működik babán (az említett abalakban). Létezik ilyen megoldás?
Várom válaszotokat.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest