Hirdetés
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hát amikor lekezdtem a Linuxal ismerkedni, nekem is pont az volt a bajom, hogy árva progit se tudtam rá feltepíteni

Ez való igz, hogy a Linux használata alapvetően nehezebb mint a windows-é. Most nem akarok belemenni abba, hogy melyik a jobb és miért. A windows kényelmesebb, ez egyértelmű. Amiért viszont nagyon szeretem a Linuxot az a végtelen konfigurációs lehetőség. Most pölö nem Susera gondolok, az kicsit leegyszerűsített linux, de pölö a Debian-t a végletekig testre tudod szabni.
Nem hiszem, hogy a Linux az valah is Windows közeli lesz, bármilyen szempontból. A linux fejlesztőknek nem célja az hogy leegyszerűítsék a dolgokat. A linux éppen ezért soha nem elsz olyan elterjedt az otthoni felhasználók körében mint a windows.
Vagy elkezdesz vele ismerkedni, és nagyon megtetszik a komplexitása, vagy elborzaszt, és otthagyod a fenébe. Utóbbi kényelmesebb, előbbi sok munkával jár, de szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest