- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hát amikor lekezdtem a Linuxal ismerkedni, nekem is pont az volt a bajom, hogy árva progit se tudtam rá feltepíteni
Ez való igz, hogy a Linux használata alapvetően nehezebb mint a windows-é. Most nem akarok belemenni abba, hogy melyik a jobb és miért. A windows kényelmesebb, ez egyértelmű. Amiért viszont nagyon szeretem a Linuxot az a végtelen konfigurációs lehetőség. Most pölö nem Susera gondolok, az kicsit leegyszerűsített linux, de pölö a Debian-t a végletekig testre tudod szabni.
Nem hiszem, hogy a Linux az valah is Windows közeli lesz, bármilyen szempontból. A linux fejlesztőknek nem célja az hogy leegyszerűítsék a dolgokat. A linux éppen ezért soha nem elsz olyan elterjedt az otthoni felhasználók körében mint a windows.
Vagy elkezdesz vele ismerkedni, és nagyon megtetszik a komplexitása, vagy elborzaszt, és otthagyod a fenébe. Utóbbi kényelmesebb, előbbi sok munkával jár, de szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Diablo II: Classic és Resurrected
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- TCL LCD és LED TV-k
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest