Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- MIUI / HyperOS topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nem ért véget a kálváriám.

Legyalultam az MBR az MBRWork nevű progival(vagyis installált egy standard mbr kódot), így szépen bejött a windows, de csak az s miután visszaállítottam a particíót meg is maradt újraindítás után is.
Azonban ha egy cd-ről indított boot loaderrel behívtam a Linuxot(fel volt rakva a lilo a Linux particíó elejére is)szépen elindul, azonban a Windowsnál ismét előjön a hiba.
Ezekután onnan is uninstalláltam a Lilo-t, így megy jól az xp, de a linux nem tölhető be, csak ha létrehozok egy boot menüt mondjuk a super fdisk-el.
Azonban valamiről megfeledkeztem.Mikor futattam a lilo parancsot konfig után, az adding windows sor előtt ezt irta(elfelejtettem, nem hiszem el, már fél órája agyalok, de nem jut eszembe, mindegy, hátha ennyiből is tudni, hátha eszembe jut
): WARNING: (itt van még két sző, nagybetűkkel, az egyik C-vel kezdődik, értitek?
)assumed after ''other=/dev/hda1''.
Lehet ez a probléma?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)assumed after ''other=/dev/hda1''.