Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Még nem ért véget a kálváriám.

Legyalultam az MBR az MBRWork nevű progival(vagyis installált egy standard mbr kódot), így szépen bejött a windows, de csak az s miután visszaállítottam a particíót meg is maradt újraindítás után is.
Azonban ha egy cd-ről indított boot loaderrel behívtam a Linuxot(fel volt rakva a lilo a Linux particíó elejére is)szépen elindul, azonban a Windowsnál ismét előjön a hiba.
Ezekután onnan is uninstalláltam a Lilo-t, így megy jól az xp, de a linux nem tölhető be, csak ha létrehozok egy boot menüt mondjuk a super fdisk-el.
Azonban valamiről megfeledkeztem.Mikor futattam a lilo parancsot konfig után, az adding windows sor előtt ezt irta(elfelejtettem, nem hiszem el, már fél órája agyalok, de nem jut eszembe, mindegy, hátha ennyiből is tudni, hátha eszembe jut
): WARNING: (itt van még két sző, nagybetűkkel, az egyik C-vel kezdődik, értitek?
)assumed after ''other=/dev/hda1''.
Lehet ez a probléma?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)assumed after ''other=/dev/hda1''.