Hirdetés
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem h Xp mellé felraknék egy linux-ot is...idővel csak linuxot (talán)
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem...
Melyiket ajánlanátok.. melyik a gyorsabb/stabilabb...
Illetve....
internethez: fox-ot, thunderbird-öt, t-orentet használok
sokat szoktam cd-t, dvd-t írniA meglévő adataimat....másik partíción, pár 100 gb film, doksik, képek... szeretném linuxon is szerkesztgetni, használni...
Ezeket tudom vmivel helyettesíteni, ha igen, akkor egy pár progi nevet kaphatok?
Illetve lehet hülye kérdés... van olyan progi vagy lehetőség... h egyszerre fusson a 2 oprendszer, tehát ha dolgom akadna windowsban (amit csak ott tudok megcsinálni), akkor ne kelljen újraindítani a teljes a rendszert... hanem át tudjak váltani... majd vissza..
Nagyon nem vagyok benne a témában, na bántsatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Poco F7
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest