- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez meglehetősen nézőpont kérdése. Szerveren pl. biztosan. De desktopon nem sok értelme van. Legalább is én így tapasztaltam mikor kb 1 éve lecseréltem 32 bitesre.
Debiánból nagyon sok telepítő van. Mindet leszedni felesleges. Inkább keress egy jó kis telepítő cd-t.
Aztán nekem valami rendes hibaüzenetet mutass.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Nvidia Quadro FX570
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest