- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
új téma: kernelforgatás közben kíváncsiságból hagytam a nv framebuffer-t már nem emlékszem staticban vagy modulban de:
meglepődbe tapasztaltam mikor boot-olt a gép, hogy egyszer csak konzolban ugrott a felbontás, igen tetszetősre, sokkal jobb volt konzolosan dolgozni benne..
ilyet pár disztro live felboot-kor már láttam (gentoo, suse, knoppix)ennek az volt az ára, hogy az nvidia modul besírt, addig ő nem, amíg csúnya framebuffer igen..
tudom hogy sokat akarok :-) de! lehetséges e, hogy konzolban (nem gnome és egyéb terminál) a 3D desktop ellenére ilyen felbontásom legyen? és mekkora melóval jár ez?
ha üti az xorg alapelveket akkor nem kezdem magam beleásni..
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hardcore café
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest