Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
P.S.: Intelen eddig csak Pentium 3 M-en próbáltam, ami még nem igazán mobil. Két frekvenciája van, kicsi és nagy.
Az újabb kerneleket végigzongoráztam, mostanában sűrűn változik a cpufreq, de egyik megoldással sem volt gondom. Ondemand-et használok, de a pár perces userspace-próba sem okozott gondot.Az AMD64-emen három frekvencia van. Kicsi, kicsi+lófütty, maximum. Fagyás ezen sem volt, viszont minimumon és +lófüttyön a gép használhatatlanul lassú lett. Frekvencia-váltásnál a kép észrevehetően bevillant. (Integrált nVidia kártya.) A desktop-gépemen tehát lemondtam a cpufreq-ről, mert normálisan csak max. frekvencián tudtam használni, a váltásnál fellépő villódzás pedig idegesítő. (Bár ez valószínűleg az nvidia-driver miatt volt.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az újabb kerneleket végigzongoráztam, mostanában sűrűn változik a cpufreq, de egyik megoldással sem volt gondom. Ondemand-et használok, de a pár perces userspace-próba sem okozott gondot.