Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
P.S.: Intelen eddig csak Pentium 3 M-en próbáltam, ami még nem igazán mobil. Két frekvenciája van, kicsi és nagy.
Az újabb kerneleket végigzongoráztam, mostanában sűrűn változik a cpufreq, de egyik megoldással sem volt gondom. Ondemand-et használok, de a pár perces userspace-próba sem okozott gondot.Az AMD64-emen három frekvencia van. Kicsi, kicsi+lófütty, maximum. Fagyás ezen sem volt, viszont minimumon és +lófüttyön a gép használhatatlanul lassú lett. Frekvencia-váltásnál a kép észrevehetően bevillant. (Integrált nVidia kártya.) A desktop-gépemen tehát lemondtam a cpufreq-ről, mert normálisan csak max. frekvencián tudtam használni, a váltásnál fellépő villódzás pedig idegesítő. (Bár ez valószínűleg az nvidia-driver miatt volt.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az újabb kerneleket végigzongoráztam, mostanában sűrűn változik a cpufreq, de egyik megoldással sem volt gondom. Ondemand-et használok, de a pár perces userspace-próba sem okozott gondot.